Quantcast Pages don't load in Opera

Closed Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Notebook Virtuoso
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Orange County, CA
    Posts
    3,377
    Rep Power
    30

    Default Pages don't load in Opera

    I DL'd Opera on my laptop (specs in sig) and it worked fine but now all of a sudden I can't see any website. It's just blank, the page is white screen. The last thing I remember doing was disabling popups by right clicking and block content. I tried deleting private data but that didn't help. Anyone know the problem or solution? I also tried re-installing.
    Notebook: HP DV2550 Verve Special Edition
    Intel Core 2 Duo, 1.5 ghz, 160GB HD, 3gb ram, 12 cell battery, Windows 7 Professional x86
    Google CR-48 ChromeOS Netbook
    Desktop: Antec Nine Hundred 2, Q8200 Core 2 Quad, 2.33 ghz, 1 TB HD, 4 gb ram, 1 gb NVIDIA GeForce 9500 GT, Windows 7 Professional x64
    Dual 22" 3360x1050 Resolution
    Logitech MX Revolution
    Logitech Illuminated Keyboard
    Logitech VX Nano
    Logitech Z-2300

  2. #2
    disassemble?
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Massachusetts
    Posts
    1,831
    Rep Power
    25

    Default Re: Pages don't load in Opera

    Someone else had the same problem earlier.

    Opera not laoding most pages

  3. #3
    Notebook Virtuoso
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Orange County, CA
    Posts
    3,377
    Rep Power
    30

    Default Re: Pages don't load in Opera

    No. It's not really that problem. It seems like the pages load, but just no picture or content.
    Notebook: HP DV2550 Verve Special Edition
    Intel Core 2 Duo, 1.5 ghz, 160GB HD, 3gb ram, 12 cell battery, Windows 7 Professional x86
    Google CR-48 ChromeOS Netbook
    Desktop: Antec Nine Hundred 2, Q8200 Core 2 Quad, 2.33 ghz, 1 TB HD, 4 gb ram, 1 gb NVIDIA GeForce 9500 GT, Windows 7 Professional x64
    Dual 22" 3360x1050 Resolution
    Logitech MX Revolution
    Logitech Illuminated Keyboard
    Logitech VX Nano
    Logitech Z-2300

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Re: Pages don't load in Opera

    hey,
    did You manage somehow to solve this problem? I have had the same problem few times, but restarting Opera always helped; today nothing helps, i tried re-installing - still blank.

    If you found solution somehow, please could you post it?

    greetz,
    s001

  5. #5
    qhn
    qhn is offline
    Notebook User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    5,952
    Rep Power
    45

    Default Re: Pages don't load in Opera

    i can think of 2 possible things that can cause this "known" pet-bug:
    . firewall/virus scanner blocking Opera 9.5 and/or
    . the cache mechanism is schrott; in this instance, u can try to delete all private datas, or actually deleting the cache folder, and try again

    cheers ...
    m6805 @3700 & sz71WN/C & macbook 2ghz - 4/250gb - superdrive & 7811FX

  6. #6
    Tech Elitist
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Fargo, ND, USA
    Posts
    1,150
    Rep Power
    26

    Default Re: Pages don't load in Opera

    You could try re-creating your Opera user profile. It should not remove any bookmarks, but does revert settings to default. I'd try that.

    http://my.opera.com/operafan2006/blo...et-to-set-oper
    Ignore those who tell you to hurry up and buy. They're the ones who will be borrowing your machine when theirs is being repaired.

    MS-1022 Review

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Re: Pages don't load in Opera

    - neither anti-vir nor firewall is the problem
    - tried deleting cache before, didn't help

    now tried suggested profile reset, still no luck

    It's very weird bug, it looks like Opera is totally dead. Doesn't even try to load anything, web page, opera:config, local file...

    F5 doesn't work,absolutely nothing works in main window (panels and transfers seem to be working fine).

    For few days more I won't probably have time to fight with the issue, but I won't let it go that easy...

    Any more ideas, even the creaziest ones [well, no windows re-install:P] are welcome

    greetings,
    s001

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Shooting the sheriff Team: Manchester United FC Player(s): Rooney, Berbatov Rank: VIP
    Posts
    1,676
    Rep Power
    0

    Default Re: Pages don't load in Opera

    Quote Originally Posted by McGrady View Post
    No. It's not really that problem. It seems like the pages load, but just no picture or content.
    Try going to the blocked content (Tools - Advanced - Blocked Content), and remove everything from there (evereything), and the see if it works.

  9. #9
    Tech Elitist
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Fargo, ND, USA
    Posts
    1,150
    Rep Power
    26

    Default Re: Pages don't load in Opera

    Could you system restore to the time before this problem existed? Or you could go back to before you downloaded O, and try re-installing.
    Ignore those who tell you to hurry up and buy. They're the ones who will be borrowing your machine when theirs is being repaired.

    MS-1022 Review

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Re: Pages don't load in Opera

    hi there,

    problem is solved - it seems every one of you had some rights as the problem was lying in the profile - but Silas Awaketh was indeed right. I found it the hard way unfortunately, the urlfilter.ini file in profile directory contained '*' entry in [Exclude] section -> basically that could be seen in Tools - Advanced - Blocked Content and deleted from there as well.

    I assumed that uninstalling deleted everything, what was not true (sic!)

    I still have no idea how that could happen, but it seems some other people are affected with this issue, too. Hope this is their problem and solution

    Thank you for assistance

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 05:05 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.1