Quantcast A135-S2296: T2060... 32b or 64b?

Closed Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6
    Rep Power
    17

    Default A135-S2296: T2060... 32b or 64b?

    I have a Toshiba A135-S2296. I wanted to know whether the microprocessor is 32 bits or 64 bits.

    IntelŪ PentiumŪ dual-core processor T2060
    1.60GHz, 1MB L2, 533MHz FSB

    Plz help me because I am about to purchase a windows licence.
    Last edited by mikywan; 14th December 2007 at 11:43 AM.

  2. #2
    NBR Super Moderator
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    NBR Moderator HQ
    Posts
    16,217
    Rep Power
    91

    Default Re: A135-S2296: T2060... 32b or 64b?

    First hit on Google: http://www.tomshardware.com/forum/22...ual-core-t2060

    It is a 32bit processor.
    Desktop   15" Macbook Pro Retina
    W7 Ultimate, Core i7 4770k, Crucial M500 240GB SSD   
    16GB RAM, GTX 780, 3x Dell U2412M Surround
       Mavericks, Core i7 4750HQ, 8GB RAM
       256GB SSD, 32GB iPad Air

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6
    Rep Power
    17

    Default Re: A135-S2296: T2060... 32b or 64b?

    Quote Originally Posted by Greg View Post
    First hit on Google: http://www.tomshardware.com/forum/22...ual-core-t2060

    It is a 32bit processor.
    Thank you very much, I had this doubt because in the computer specs says something about installing a 64 bits OS.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 09:12 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.1