xps 9550 with samsung 950 pro + 850 EVO //hang//

Discussion in 'Dell XPS and Studio XPS' started by m_karlson, Jun 16, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zilla0617

    zilla0617 Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    6
    Thank you for your prompt response. It's weird, when I go to device manager and right-click the Samsung NVME driver it shows that 2.1.0.1611 is installed. However, when I go to control panel, then programs and features it lists that the Samsung driver as 2.0.0.1607. Not sure why there's a discrepancy in the 2 locations.

    Update: So going into Samsung Magician software it list the driver as 2.1.0.1611. Followed your instructions twice to downgrade the driver, no change in result
     
    Last edited: Jul 2, 2018
  2. Schmoo2k

    Schmoo2k Notebook Consultant

    Reputations:
    18
    Messages:
    160
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    41
    When you downgrade make sure you click the box to "uninstall" the software as well?
     
  3. zilla0617

    zilla0617 Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    6
    I deleted the software now the pc can't get past the boot up screen

    Edit: I'm able to get my computer back up by performing a system restore. When I hit the check box to uninstall the software after already installing 2.0. The pc get stuck at the Dell logo. When I uninstall 2.1 without checking the box. 2.1 remains despite having 2.0 installed. Not sure what to do next, might jus deal with 2.1 and see it works better than 3.0 for me

    Edit 2: I finally was able to resolve the issue.
     
    Last edited: Jul 2, 2018
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page