Win XP boot up problem

Discussion in 'Windows OS and Software' started by quesoyyo, Apr 24, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. quesoyyo

    quesoyyo Notebook Geek

    Reputations:
    0
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    when i boot up my system, it "freezes" for 40 seconds and then the boot up sound appears. Actually, it does not freeze completely. It is curious that only the icons on the desktop work, but if you double click on them and open a new window, the icons in this window won't work (like "my computer" works, but "c:" doesn't). After the system finishes booting up, the sound icon and the norton antivirus appear in the bottom, together with all networks: Wlan, wifi, bluetooth network. i have tried disabling these networks, but nothing occurs. Please help, this is getting annoying!

    HP Compaq nx7010, 512 RAM, PM 1,5 Ghz, 64 MB ATI 9200, 40 GB 4200 rpm, WSXGA (1680x1050)
     
  2. Brian

    Brian Working at 486 Speed NBR Reviewer

    Reputations:
    750
    Messages:
    8,970
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    205
    Sounds like you might have some spyware or something holding things up. Do you run AdAware? If not, grab it from downloads.com, it's free.

    Editor in Chief http://www.bargainPDA.com and http://www.SPOTstop.com
     
  3. quesoyyo

    quesoyyo Notebook Geek

    Reputations:
    0
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    I'm running Spybot, and it doesn't detect anything.

    HP Compaq nx7010, 512 RAM, PM 1,5 Ghz, 64 MB ATI 9200, 40 GB 4200 rpm, WSXGA (1680x1050)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page