Why do my FPS in WoW stink

Discussion in 'Gaming (Software and Graphics Cards)' started by adwilk1231, Apr 17, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. StormEffect

    StormEffect Lazer. *pew pew*

    Reputations:
    613
    Messages:
    2,278
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    55
    Make sure AA isn't set to something insane like 16x. Don't set it higher than 8x (I do 2x and it's fine).

    People forget that WoW at ultra settings can still be fairly taxing.
     
  2. adwilk1231

    adwilk1231 Notebook Consultant

    Reputations:
    5
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    Looks like it was powerplay. I did what you said and now things are running 120+. Thanks so much.
     
  3. MagusDraco

    MagusDraco Biiiiiiirrrrdmaaaaaaan

    Reputations:
    757
    Messages:
    4,308
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    106
    good to know the powerplay issue may be more of a amd screw up and not an envy14 screw up.


    though..if you're on the hm55 (or the hm55 equivalent motherboard for sandy bridge..it may be all intel)
     
  4. Win7SP1

    Win7SP1 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    16
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    Check your addons. I was having the same issue with a GTX 485m. Tried everything until I noticed that the Quest Helper Addon was stuck at 6% loading forever. It was having a huge impact on video performance. Once I removed it, i've been at a constant 60 FPS on Ultra Settings.
     
  5. MagusDraco

    MagusDraco Biiiiiiirrrrdmaaaaaaan

    Reputations:
    757
    Messages:
    4,308
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    106
    didn't think about add ons causing issues.


    but anyway we figured out his problem already. Power Play was breaking/broken (and running like it was on battery saving mode) for him.
     
  6. adwilk1231

    adwilk1231 Notebook Consultant

    Reputations:
    5
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    What he said. Back to 130 FPS now :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page