Waterfox can no longer surf these forums?

Discussion in 'Marketplace FAQ, Rules and Guidelines' started by Reciever, Feb 29, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Reciever

    Reciever D! For Dragon!

    Reputations:
    1,520
    Messages:
    5,333
    Likes Received:
    4,244
    Trophy Points:
    431
    The past couple of days my experience here at the forums has been deteriorating rather rapidly on Waterfox lately.

    Firefox on Mobile seems to be fine, and took this chance to give brave a shot and seems all is well with Brave.

    This is on two different machines with Waterfox.

    Anyone else having issues or is this just a local issue?
     
    hmscott likes this.
  2. Hirosake

    Hirosake Guest

    Reputations:
    0
    other have problems with f-fox
     
    hmscott likes this.
  3. hmscott

    hmscott Notebook Nobel Laureate

    Reputations:
    7,110
    Messages:
    20,384
    Likes Received:
    25,139
    Trophy Points:
    931
    I've tested updated Firefox for @Tinderbox (UK), and I've been browsing fine on Firefox, maybe update Firefox + extensions, clear cookies / etc too - I use ccenhancer + ccleaner? Compare my extensions here:
    http://forum.notebookreview.com/threads/the-random-video-thread.758474/page-209#post-10993660
     
    Tinderbox (UK) likes this.
  4. Reciever

    Reciever D! For Dragon!

    Reputations:
    1,520
    Messages:
    5,333
    Likes Received:
    4,244
    Trophy Points:
    431
    I switched to Brave, I dont like to troubleshoot on my own time lately.
     
    Papusan, Hirosake and hmscott like this.
  5. Reciever

    Reciever D! For Dragon!

    Reputations:
    1,520
    Messages:
    5,333
    Likes Received:
    4,244
    Trophy Points:
    431
    Brave may not be a good solution either.

    2-3 tabs open and it black screen the window and seemingly reload whilst corrupting it.

    Probably just reinstall waterfox at some point.
     
    hmscott likes this.
  6. Hirosake

    Hirosake Guest

    Reputations:
    0
    Just a quick something to try
    Brave seems to have a problem with hardware acceleration...turn it off and retest....or not :)
    Settings/Additional settings/System - turn off and restart brave.
    brave hardware.png
     
    Last edited by a moderator: Mar 2, 2020
    hmscott likes this.
  7. Reciever

    Reciever D! For Dragon!

    Reputations:
    1,520
    Messages:
    5,333
    Likes Received:
    4,244
    Trophy Points:
    431
    Waterfox seems to be working again, update is pending though so we shall see if that persists.
     
    hmscott and Hirosake like this.
  8. Reciever

    Reciever D! For Dragon!

    Reputations:
    1,520
    Messages:
    5,333
    Likes Received:
    4,244
    Trophy Points:
    431
    Waterfox is acting up again, just for this site lol

    Guess ill use Brave for the forums for a while, everywhere else its much better a browser in my use case.
     
  9. CLASSIF1ED

    CLASSIF1ED Notebook Consultant

    Reputations:
    18
    Messages:
    150
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    41
    I'm on WF 2020.02.1 and this forum works fine for me.
     
    hmscott likes this.
  10. Reciever

    Reciever D! For Dragon!

    Reputations:
    1,520
    Messages:
    5,333
    Likes Received:
    4,244
    Trophy Points:
    431
    Good for you :)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page