vBios dell gtx 1070m custom?

Discussion in 'Alienware 17 and M17x' started by mike26668, Feb 20, 2020.

  1. mike26668

    mike26668 Notebook Consultant

    Reputations:
    63
    Messages:
    144
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    41
    Hey all,

    i have bought a dell 1070m but i have Precap and power issues, it works but as i had with my 970m there was a good bios for it (By SLV and Johnn) that fixed this issues. anyone know more of this??

    Thanks in advance
     
  2. mike26668

    mike26668 Notebook Consultant

    Reputations:
    63
    Messages:
    144
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    41
    oww and it's not my power adapter i have a 330w and adapter warnings are Disabled (checked it because one of the 330w dit not work properly).
     
  3. MagicMike

    MagicMike Notebook Consultant

    Reputations:
    18
    Messages:
    207
    Likes Received:
    66
    Trophy Points:
    41
    Have you tried the restart trick where you restart, go into BIOS, change the settings in advanced video conf from SG to iGPU, let it boot, then restart again and BIOS change it back to SG?

    That helps me every single time.
     
  4. mike26668

    mike26668 Notebook Consultant

    Reputations:
    63
    Messages:
    144
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    41
    No i din't gonna try it
     
  5. mike26668

    mike26668 Notebook Consultant

    Reputations:
    63
    Messages:
    144
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    41
    ok tryed it but no luck ........but i found out that changing from 330w to 240w made a difference (this is the original adapter of the m17x) witch is strange to me because before it was runing great on that 330w (i do still see the power precap but it worked good).
     
Loading...

Share This Page