Toughpad H2

Discussion in 'Panasonic' started by aka-andrew, Nov 3, 2017.

  1. aka-andrew

    aka-andrew Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    I've picked up a Toughpad H2 cheap to play with and looking to upgrade it a bit.

    It's health H2 model so I am guessing no gps in it, it has i5 2577m 1.7ghz with 4gb ram and a 160gb drive.

    Have got an ssd from my old Lenovo x61 that i'm going to chuck in and i'm looking to upgrade the ram, I know it will take 8gb easily but I did see someone say they had 16gb, would this work on my model or was that in a later model?

    Anything else that I can upgrade easy enough? Will be looking at putting in a gps module, maybe shoud have waited for one with one, but it was a price I couldn't say no to really.

    Has anyone put windows 10 pro 64bit on an h2? it comes with 7 pro 32bit.
     
    Last edited: Nov 3, 2017
  2. toughasnails

    toughasnails Toughbook Moderator Moderator

    Reputations:
    1,927
    Messages:
    5,697
    Likes Received:
    840
    Trophy Points:
    281
    UNCNDL1 likes this.
  3. aka-andrew

    aka-andrew Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5

    Well done, you have taught me how to search, I never knew that before....... :rolleyes:

    My questions still stand as I had searched and hadn't come up with an answer, can my model handle 16gb of ram, there are different models with different specs of H2's from different years, someone stated they had done it but didn't say what model type theirs was and the other question was has anyone put windows 10 64bit on there H2 and had it working decently.

    Not much other info on this site for other upgrades hence the question.....
     
  4. Shawn

    Shawn Crackpot Search Ninja and Options Whore

    Reputations:
    1,425
    Messages:
    6,807
    Likes Received:
    1,119
    Trophy Points:
    331
    what is the full model number?

    30079212.jpg
     
  5. Shawn

    Shawn Crackpot Search Ninja and Options Whore

    Reputations:
    1,425
    Messages:
    6,807
    Likes Received:
    1,119
    Trophy Points:
    331
    this might help

     
  6. Shawn

    Shawn Crackpot Search Ninja and Options Whore

    Reputations:
    1,425
    Messages:
    6,807
    Likes Received:
    1,119
    Trophy Points:
    331
    From the Intel specsheet on the 2557m

    Memory Specifications
    • Max Memory Size (dependent on memory type) 8.01 GB
     
    Last edited: Nov 7, 2017
  7. safn1949

    safn1949 I'm sure I'm on the wrong planet

    Reputations:
    123
    Messages:
    919
    Likes Received:
    213
    Trophy Points:
    56
    I have the 32 bit restore disk for the H2 if anyone needs it. I will never use it as I sold the 3 I had long ago.
     
    UNCNDL1 likes this.
  8. aka-andrew

    aka-andrew Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    It's CF-H2AFBBZDA

    I would say yes, but in Australia so postage would be a *****
     
  9. safn1949

    safn1949 I'm sure I'm on the wrong planet

    Reputations:
    123
    Messages:
    919
    Likes Received:
    213
    Trophy Points:
    56
    I could always upload the iso to Google drive.
     
  10. Shawn

    Shawn Crackpot Search Ninja and Options Whore

    Reputations:
    1,425
    Messages:
    6,807
    Likes Received:
    1,119
    Trophy Points:
    331
    I think these are the correct specs
    cf-h2afbbzda-
    core-i5-2557m-1.70ghz-
    4gb-
    160gb-ssd
    dual-touch-
    xga-lcd-10.1"
    3mp-camera-
    bt-
    windows-7-pro-32-bit
     

Share This Page