The Official MSI GT76 Titan Owners and Discussions Lounge

Discussion in 'MSI Reviews & Owners' Lounges' started by joskei, Jun 19, 2019.

  1. Bruno2284

    Bruno2284 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    30
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    16
    Found out from MSI that the RAM Failed on the laptop.... Getting new RAM install and send back to me. hope to have laptop back by friday...
     
  2. Kevin

    Kevin Egregious

    Reputations:
    3,241
    Messages:
    10,631
    Likes Received:
    1,618
    Trophy Points:
    581
    Got my laptop back on Monday. The technician only wrote "repaired" on the details slip that came with it, what a dunce. All is well though.

    Man I really missed this 240Hz display, the 60Hz on my GL62 was really rough in comparison. I realized a long time ago that a good monitor is just as important as the gaming hardware, at least to me.
     
    4W4K3 likes this.
  3. seanwee

    seanwee Notebook Deity

    Reputations:
    342
    Messages:
    1,547
    Likes Received:
    702
    Trophy Points:
    131
    Yeah going back to 60hz is unthinkable for me. It just feels so laggy and looks stuttery.
     
    Kevin likes this.
  4. KerberX

    KerberX Notebook Enthusiast

    Reputations:
    6
    Messages:
    26
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    6
    Does anyone have the issue where Nahimic app says that no devices are connected and nahimic effects can't be applied? The sound itself works fine. I'm not sure when this happened, I noticed it just now (I do remember that I've changed some effect properties there a few days ago). I've updated to Win10 20H2 in hope it'll fix it, but the error is still there.
     
    Last edited: Nov 22, 2020
  5. Bruno2284

    Bruno2284 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    30
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    16
    Got my laptop back, Running good again, but decided to sell it, at the end of the day I was not to happy with the Service from MSI/Xotic PC. I went ahead and got a Alienware Area 51m R2, hope to have a better experience with it. Happy Thanksgiving everyone !
     
  6. Bruno2284

    Bruno2284 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    30
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    16
    I didn't have a issue with mine, have you try to reinstall the drivers/software ?
     
  7. KerberX

    KerberX Notebook Enthusiast

    Reputations:
    6
    Messages:
    26
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    6
    I wouldn't want to touch them. There are chances it'll break completely. So... no, I haven't tried reinstalling drivers. Reinstalling the Nahimic app doesn't change anything. I assume if I find the original driver package I can fix this but I'm not sure if I want to deal with this.
     
  8. Kevin

    Kevin Egregious

    Reputations:
    3,241
    Messages:
    10,631
    Likes Received:
    1,618
    Trophy Points:
    581
    You probably need to update to the latest Realtek driver.
     
  9. KerberX

    KerberX Notebook Enthusiast

    Reputations:
    6
    Messages:
    26
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    6
    Huh, didn't think about this. Might worth a try.
     
  10. Kevin

    Kevin Egregious

    Reputations:
    3,241
    Messages:
    10,631
    Likes Received:
    1,618
    Trophy Points:
    581
    I say that because I just reinstalled Windows a few days ago, and after updates, Nahimic was giving me a a notification on launch that it wouldn't work as my current Realtek driver was outdated.
     
    KerberX likes this.
Loading...

Share This Page