The Official MSI GT73VR Owners and Discussions Lounge

Discussion in 'MSI Reviews & Owners' Lounges' started by -=$tR|k3r=-, Aug 16, 2016.

  1. Djadit

    Djadit Notebook Evangelist

    Reputations:
    97
    Messages:
    444
    Likes Received:
    161
    Trophy Points:
    56
    Okay.. i edited setting now
    Thank you now is work

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk
     
    Last edited: Feb 5, 2019
    Papusan likes this.
  2. ryzeki

    ryzeki Super Moderator Super Moderator

    Reputations:
    5,572
    Messages:
    6,265
    Likes Received:
    3,647
    Trophy Points:
    431
    Djadit and Papusan like this.
  3. Falkentyne

    Falkentyne Notebook Prophet

    Reputations:
    7,046
    Messages:
    5,380
    Likes Received:
    7,428
    Trophy Points:
    681
    Djadit likes this.
  4. Djadit

    Djadit Notebook Evangelist

    Reputations:
    97
    Messages:
    444
    Likes Received:
    161
    Trophy Points:
    56
    Okay falkentyne. PM sent

    Sent from my CPH1723 using Tapatalk
     
  5. Falkentyne

    Falkentyne Notebook Prophet

    Reputations:
    7,046
    Messages:
    5,380
    Likes Received:
    7,428
    Trophy Points:
    681
    Um I wasn't talking to you...
     
    Djadit likes this.
  6. Rengsey R. H. Jr.

    Rengsey R. H. Jr. I Never Slept

    Reputations:
    972
    Messages:
    2,485
    Likes Received:
    753
    Trophy Points:
    131
    o.k. guys i think i have resolved my black screen issue on boot up in discrete mode. I re-flash an old EC Firmware that I found here >> https://drivers.softpedia.com/get/F...R-6RE-Titan-SLI-EC-Firmware-17A1EMS1107.shtml

    I updated the drivers, reboot many times, shut down/turn on. So far no black screen. I guess it was not the GTX 1080 fault after all, just bad EC firmware. Thank you @Falkentyne for all the time he/she provided via PMs trying to help me fix this issue from the beginning. :)
     
    kolias, ryzeki and Papusan like this.
  7. Falkentyne

    Falkentyne Notebook Prophet

    Reputations:
    7,046
    Messages:
    5,380
    Likes Received:
    7,428
    Trophy Points:
    681
    Wait what EC firmware were you using???
     
    kolias, ryzeki and Rengsey R. H. Jr. like this.
  8. Rengsey R. H. Jr.

    Rengsey R. H. Jr. I Never Slept

    Reputations:
    972
    Messages:
    2,485
    Likes Received:
    753
    Trophy Points:
    131
    I was using 17A1EMS1.108
     
  9. ryzeki

    ryzeki Super Moderator Super Moderator

    Reputations:
    5,572
    Messages:
    6,265
    Likes Received:
    3,647
    Trophy Points:
    431
    Glad you guys got it fixed :)
     
    Rengsey R. H. Jr., kolias and hmscott like this.
  10. kolias

    kolias Notebook Evangelist

    Reputations:
    242
    Messages:
    596
    Likes Received:
    69
    Trophy Points:
    41
    Great news mate ;)
     
Loading...

Share This Page