*** The Official MSI GE75 Raider Owners and Discussions Lounge ***

Discussion in 'MSI Reviews & Owners' Lounges' started by Ultra Male, Nov 12, 2018.

  1. Jalen9762

    Jalen9762 Notebook Consultant

    Reputations:
    9
    Messages:
    269
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    41
    I will try with reset bios and try with a throttlestop undervolt and see what happens

    Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
     
  2. Jalen9762

    Jalen9762 Notebook Consultant

    Reputations:
    9
    Messages:
    269
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    41
    It is set to 0 based on your screen shot I was referring to the speedshift setting value. Are you still seeing fps drops in games after applying the new gpu OC settings?

    Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
     
  3. vidaporvida_

    vidaporvida_ Notebook Geek

    Reputations:
    0
    Messages:
    88
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    16
    Do that. Its safer and it has a good effect on ur system anyways!


    Hum yes, still having same problem. Most games (recent) have some kinda lag or FPS drops, can´t play 100% fluid, would say it runs 80% fluid at best... can´t figure out WHY or WHAT it causes.

    That is whats me make sad :S
     
  4. Jalen9762

    Jalen9762 Notebook Consultant

    Reputations:
    9
    Messages:
    269
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    41
    Maybe instead setting the core multiplier at 3.8 just leave reset it to the original setting it should help with that fps drops but Temps may increase a bit.

    Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
     
  5. vidaporvida_

    vidaporvida_ Notebook Geek

    Reputations:
    0
    Messages:
    88
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    16
    Maybe, but temps are importante, I guess... and I find out that the TDP in this laptop is very limited, I mean, we have still plenty to go, 280W powerbrick :S kinda have to find out why Im getting this FPS drops... something is happening... BUT i gona try what u said!
     
  6. Jalen9762

    Jalen9762 Notebook Consultant

    Reputations:
    9
    Messages:
    269
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    41
  7. Jalen9762

    Jalen9762 Notebook Consultant

    Reputations:
    9
    Messages:
    269
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    41
  8. Lunatik

    Lunatik Notebook Evangelist

    Reputations:
    83
    Messages:
    459
    Likes Received:
    265
    Trophy Points:
    76
    This laptop is actually quite powerful, if I were you I’d consider returning or an RMA since your literally the only person I’ve seen having issues.

    My systems cranked. 41 multiplyer, gpu oc’d and she loves it. Never hit PL and great temps. 10k Time Spy.
     
  9. heraldo_jones

    heraldo_jones Notebook Guru

    Reputations:
    0
    Messages:
    58
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    16
    So people, is it possible to have two Nvme x4 lanes drives without affecting cpu/gpu performance? (because sometines there are shared lanes) Or there are limitations in this aspect? :)
     
  10. vidaporvida_

    vidaporvida_ Notebook Geek

    Reputations:
    0
    Messages:
    88
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    16
    10k with a RTX 2070?

    Very strange dude...

    PL everybody is going to hit it, all i7 8750H have that issue with any tweak...
    Sending back to RMA after 2 days is... won´t change nothing!
     
Loading...

Share This Page