Take Full Control of your Razer Blade w/no PL Throttling

Discussion in 'Razer' started by David Kirchik, Mar 8, 2019.

  1. Jarlek

    Jarlek Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    I am having this exact same issue (Razer Blade Stealth GTX 1650). I open AFUWINGUI v.5.13.00.05, click Save. It appears to export correctly. I then open the .rom file using AMIBCP v 5.02.0023, change only the 7 total flags to USER (5 in one screenshot, 1 on both of the others), then click save. I then open the saved file in AFUWINGUI, click Flash, ensure only Main BIOS is checked and go, and it immediately gives the same "State: Failed" "Address: 0xFFFFFFFF."

    Here's a link to the modded .rom file:

    https://drive.google.com/file/d/1cNuiRvIjCR5pBYxA0ta0WY8P56RWFg6_/view?usp=sharing
     
  2. phusho

    phusho Notebook Guru

    Reputations:
    0
    Messages:
    54
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    16
    BIOS is locked, you have to flash it with programmer.
     
    wireproof likes this.
  3. Metalocalypse

    Metalocalypse Notebook Guru

    Reputations:
    0
    Messages:
    67
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    16
    del
     
    Last edited: Dec 2, 2020
  4. Jarlek

    Jarlek Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Is there a reason my BIOS would be locked while others aren't? Is it because I updated it or something? And a physical programmer is the only way around this? That sounds much riskier than the software update method...
     
  5. phusho

    phusho Notebook Guru

    Reputations:
    0
    Messages:
    54
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    16
    Actually it is safer, because you can return old one even after bricking your device. What do you think they do in service when have such case
     
  6. phusho

    phusho Notebook Guru

    Reputations:
    0
    Messages:
    54
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    16
    I am having such a question. My Blade 2020 with moded BIOS can not undervolt. What I mean to finish TS bench with 6094 I can have -30 for core and -30 cache that's it. For cinebench I can go -100, -100. So TS bench is using AVX or smth? Or just do some dark voodoo tu ensure stable undervolt like small FFT from PrimePI?
     
  7. TiToMoskito

    TiToMoskito Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Does someone got a working undervolt for his Blade 2020 Base Model? I get everytime an bluescreen
     
  8. Springcourt

    Springcourt Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    del
     
    Last edited: Jan 6, 2021
  9. TiToMoskito

    TiToMoskito Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    I got an working undervolt with -0.080V after an ME Update
     
  10. Padron431

    Padron431 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    13
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    6
    Hi everybody, its my first Post.

    are there instructions on the Internet specifically for the Razer models? or some kind of general guide to it? I've already seen a few Videos but was unsure which procedure is the right one. is it that "CH341A" chip?

    Its a Shame that razor locked It.
     
Loading...

Share This Page