1. You may have noticed things look a little different around here - we've switched to a new platform (XenForo) and have some new forum styles and features. This how-to guide will help you find your way around. If you find anything that looks strange, post it in this thread.

Studio 1535/1537 Fingerprint Scanner

Discussion in 'Dell Inspiron and Dell Studio' started by mijlfc, Aug 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mijlfc

    mijlfc Newbie

    Reputations:
    0
    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    3
    Hi,

    Firstly im not actually sure which Studio laptop i have, on the bottom is sais it is 1537. But when i go on my computer and right click on properties to look at the system info it sais the model is 1535??

    Also i have a built in fingerprint scanner but not sure what to download etc.. ive downloaded the driver from the dell website, and i dont have the digialpersona software. so where do i go from here?

    Thanks
     
  2. Mayhew132

    Mayhew132 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    29
    Hi there,

    The digitalpersona software comes included on a CD-ROM with your system. If you have mislaid your cd either contact dell to send you a replacement cd or I could send you the installation archive in an email.

    Thanks
    Guy
     
  3. mijlfc

    mijlfc Newbie

    Reputations:
    0
    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    3
    Yea if you could send the installation archive in an email thatll be grand.
     
  4. mijlfc

    mijlfc Newbie

    Reputations:
    0
    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    3
    And also im currently on vista home premium on 32bit and want to upgrade to 64 but how do i this?
     
  5. Mayhew132

    Mayhew132 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    29
    Hi there,

    If you could send me your email address in a personal message i'll email the archive. As for x64 vista, upgrades arent supported, it would need to be a clean install.

    It's worth noting however, that the COA and serial key for you vista 32-bit will be valid for an x64 installation, so all you need to do is get your hands on the installation media....


    Cheers
    Guy
     
  6. Mastershroom

    Mastershroom wat

    Reputations:
    3,833
    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    8,206
    If you call Dell, they should be able to provide you with an installation disk for Vista 64-bit.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page