Razer Blade 15 RTX update

Discussion in 'Razer' started by Joikansai, Jan 7, 2019.

  1. Joikansai

    Joikansai Notebook Deity

    Reputations:
    113
    Messages:
    850
    Likes Received:
    351
    Trophy Points:
    76
    Yes I think I know what you meant I had similar conversation before, so I look at my MacBook keyboard which is best keyboard I’ve ever had it’s uneven as well, as just recognized it when other user mentioned that. But on daily use both are pretty nice stroke, I prefer MacBook though.
     
  2. xLima

    xLima Notebook Evangelist

    Reputations:
    78
    Messages:
    315
    Likes Received:
    166
    Trophy Points:
    56
    Anyone here have an RTX2060 version and could upload screenshot of the GPU-Z info?

    Trying to nvflash a 90W version.[​IMG]

    Sent from my BLA-L09 using Tapatalk
     
  3. struselix

    struselix Notebook Consultant

    Reputations:
    81
    Messages:
    209
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    31
    Hi!
    I want to undervolt the CPU using Intel XTU. But how to store the setting on every reboot?
    I do the setting, save it. But after every restart I check HWinfo and it shows no offsets though the Intelxtu service is running.
    How can I store the offset so that I do not need to do this on every reboot?
     
  4. Joikansai

    Joikansai Notebook Deity

    Reputations:
    113
    Messages:
    850
    Likes Received:
    351
    Trophy Points:
    76
    Can you show the screenshot from HWinfo64 that tell there’s no undervolting applied? Sometimes xtu reset it to default but not often in my case and always saved after rebooting several times, but if there’s any crashing it’ll definitely reset it to default.
     
  5. struselix

    struselix Notebook Consultant

    Reputations:
    81
    Messages:
    209
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    31
    See enclosed before and after reboot.
    before.png after.png
     
  6. Joikansai

    Joikansai Notebook Deity

    Reputations:
    113
    Messages:
    850
    Likes Received:
    351
    Trophy Points:
    76
    I see, you don’t have throttlestop installed do you? And it happens every restart? Weird, does Intel XTU show similar reseted 0 value?
     
  7. struselix

    struselix Notebook Consultant

    Reputations:
    81
    Messages:
    209
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    31
    No throttlestop installed.
    What do you mean? Set to zero?
     
  8. Joikansai

    Joikansai Notebook Deity

    Reputations:
    113
    Messages:
    850
    Likes Received:
    351
    Trophy Points:
    76
    Sorry resetting to 0 I meant, mine always on uV value after several times restart. No idea why, it resetting to 0 when crashing which is rarely happens unless I’m doing OC benchmarks or after a week or so automatically, that’s xtu weakness unlike TS that always keep the value.
     

    Attached Files:

  9. struselix

    struselix Notebook Consultant

    Reputations:
    81
    Messages:
    209
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    31
    Which version of xtu do you use?
    I've read about older versions that do not have this problem.
     
  10. Joikansai

    Joikansai Notebook Deity

    Reputations:
    113
    Messages:
    850
    Likes Received:
    351
    Trophy Points:
    76
    It’s 6.4.1.52. Not quite sure but it’s sometimes resetting the value not every restart as I mentioned though. I use xtu because I use egpu setting with max OC. If there’s a crash throttlestop is a bit complicated to control but xtu isn’t complicated at all.
     
Loading...

Share This Page