Razer Blade 15 Late 2019, RTX 2070 and 240Hz BIOS?

Discussion in 'Razer' started by pitha1337, Jan 27, 2020.

  1. pitha1337

    pitha1337 Notebook Consultant

    Reputations:
    19
    Messages:
    127
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    41
    Hi everyone,

    I have a new Razer Blade 15 Late 2019 with the RTX 2070 MQ and 240Hz. On the official website I couldn't find any new Firmware/BIOS Updates for the late 2019 Blade. Where can I find the newest Firmware/BIOS Updates for my blade?
     
  2. pitha1337

    pitha1337 Notebook Consultant

    Reputations:
    19
    Messages:
    127
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    41
    alaskajoel likes this.
  3. childprotectorofthenight

    childprotectorofthenight Notebook Consultant

    Reputations:
    17
    Messages:
    295
    Likes Received:
    86
    Trophy Points:
    41
    Any idea why I get the error. "This firmware tool is for use only with Blade and compatible system. I have the same model as the user above. The Update button is darkened. Can't tap it
     
  4. pitha1337

    pitha1337 Notebook Consultant

    Reputations:
    19
    Messages:
    127
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    41
    Unfortunately I thought I have a late 2019 Razer but it is an Mid 2019 Razer. Seems like there is no new BIOS for the late 2019 Razer.

    Side note: Flashed by VBIOS to 100W. Now my RTX 2070 MQ with OC is on a level as an 2080 MQ. Very impressive!
     
  5. Zill

    Zill Notebook Consultant

    Reputations:
    13
    Messages:
    225
    Likes Received:
    105
    Trophy Points:
    56

    Hey, cool to know it worked! I assume you have the 9750H. I'm asking because I'm tempted to try out this bios on my 8750H Blade 15 (early 2019) since I can't get the 2070 to run at 100W after flashing the it with Blade 17 2070MQ 100W vbios... I'm guessing it's the system's firmware stopping it to take advantage it of it, not sure if it'll ket me flash the mid-late 2019 bios though...

    Thanks!
     
  6. amihail91

    amihail91 Notebook Consultant

    Reputations:
    6
    Messages:
    203
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    31
    You can force a BIOS update by extracting their .exe with 7zip into a folder, navigating to that folder and running "FlashAFUWin.bat" as Admin, this is what their little program does under the hood anyway, just silently with no command prompt.
     
  7. rinneh

    rinneh Notebook Prophet

    Reputations:
    840
    Messages:
    4,897
    Likes Received:
    2,184
    Trophy Points:
    231
    You cant just cross flash a total system bios most probably. There are differences between bot systems.
     
Loading...

Share This Page