Power4Gear Hybrid seems not working in my Asus G53-SX Win 7 64bit Laptop

Discussion in 'ASUS Gaming Notebook Forum' started by nealloy1981, Jan 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nealloy1981

    nealloy1981 Notebook Evangelist

    Reputations:
    0
    Messages:
    516
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    I don't know since when it stopped to work but as far as my concern it was working when i installed it last. as an instance my P4G Hybrid is in Quiet Office mode and by default setting for the plan while it is plugged in is Dim the disply: 5 minutes , turn off the display: 25 minutes, put the computer to sleep: 30 minutes
    But i can't see any reaction. If i leave my laptop on its always on...I have uninstalled and reinstalled the soft but still no luck. has anyone ever encountered this problem. please help me to resolve it.
     
  2. JOSEA

    JOSEA NONE

    Reputations:
    4,013
    Messages:
    3,521
    Likes Received:
    170
    Trophy Points:
    131
    If you are using a newer version from Asus's site, try removing it and installing the original version that came with your machine (You should have received a driver disk with the laptop).
     
  3. nealloy1981

    nealloy1981 Notebook Evangelist

    Reputations:
    0
    Messages:
    516
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    I think the one I have installed was from asus website based on my laptop model number
     
  4. nealloy1981

    nealloy1981 Notebook Evangelist

    Reputations:
    0
    Messages:
    516
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    I have again reinstalled the original power4geay hybrid for my laptop. Its strange that its only Quiet Office mode doesn't work with the setting changed but Entertainment Mode does work...but it shouldn't be like that i guess. Someone please help me.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page