P375SM-A Pascal Blackscreen

Discussion in 'Sager and Clevo' started by Danishblunt, Mar 5, 2018.

  1. Danishblunt

    Danishblunt Notebook Virtuoso

    Reputations:
    547
    Messages:
    3,643
    Likes Received:
    1,472
    Trophy Points:
    231
    So I tried installing my GTX 1060N in my P375sm-A however without success. The system seems to boot just fine but the screen is black. I can hear windows starting up and the sounds, so I assume it works except for the screen.

    The screen is 120hz so that shouldn't be the problem either.

    Is it because of the stock BIOS?

    I already contacted @Prema about his BIOS, however he didn't answer just yet. If anyone got any idea what is causing this, let me know!

    maybe @Eurocom Support knows something too?
     
    KY_BULLET likes this.
  2. Danishblunt

    Danishblunt Notebook Virtuoso

    Reputations:
    547
    Messages:
    3,643
    Likes Received:
    1,472
    Trophy Points:
    231
    Fixed it, bad vBIos. Reflashed new vBios, all fixed again!
     
    yeoldegamer1979 and KY_BULLET like this.
  3. yeoldegamer1979

    yeoldegamer1979 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    2
    Messages:
    43
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    16
    Nice Work, which vbios did you use?
     
  4. Danishblunt

    Danishblunt Notebook Virtuoso

    Reputations:
    547
    Messages:
    3,643
    Likes Received:
    1,472
    Trophy Points:
    231
    Just the stock MSI vBIOS.
     
Loading...

Share This Page