*Official* NBR Desktop Overclocker's Lounge [laptop owners welcome, too]

Discussion in 'Desktop Hardware' started by Mr. Fox, Nov 5, 2017.

  1. Papusan

    Papusan JOKEBOOKs Sucks! Dont waste your $$$ on FILTHY

    Reputations:
    32,288
    Messages:
    26,856
    Likes Received:
    49,601
    Trophy Points:
    931
    Not sure about this results. But probably better than I should expect:)
    https://www.speedtest.net/result/8630903034
    [​IMG]

    https://www.speedtest.net/result/8630951302
    [​IMG]

    https://www.speedtest.net/result/8633297202
    [​IMG]
     
    Last edited: Sep 29, 2019
    Ashtrix, jaybee83, Robbo99999 and 3 others like this.
  2. Mr. Fox

    Mr. Fox BGA Filth-Hating Elitist

    Reputations:
    34,389
    Messages:
    37,016
    Likes Received:
    61,842
    Trophy Points:
    931
    Ashtrix, hmscott and Papusan like this.
  3. Papusan

    Papusan JOKEBOOKs Sucks! Dont waste your $$$ on FILTHY

    Reputations:
    32,288
    Messages:
    26,856
    Likes Received:
    49,601
    Trophy Points:
    931
    More is better, but above 200 is not really needed for me. Remember I was used to old fashion copper line with 4.2 / 0.39Mbps as max speed on good days. This amazing speed was shared between my whole family. So yeah, huge difference vs. what I had before:)

    Also the download speed is nice. Tested it a couple of times on @Ultra Male's Win 1909 ISO.
    989Mbps.PNG
     
    Ashtrix, Mr. Fox and hmscott like this.
  4. Mr. Fox

    Mr. Fox BGA Filth-Hating Elitist

    Reputations:
    34,389
    Messages:
    37,016
    Likes Received:
    61,842
    Trophy Points:
    931
    Very good. Here is my gigabit internet. Notice the low upload speed. Usually doesn't matter, but it's nice to have when it does.
    upload_2019-9-28_23-13-23.png
     
  5. Mr. Fox

    Mr. Fox BGA Filth-Hating Elitist

    Reputations:
    34,389
    Messages:
    37,016
    Likes Received:
    61,842
    Trophy Points:
    931
    And, here's this...



    [​IMG]
     
    Last edited: Sep 29, 2019
  6. amn3sia

    amn3sia Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    14
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    6
    Hi Mr.Fox.
    This is not related to this thread but since I have no rights to PM yet I have to ask you here.

    I have installed modified drivers 436.15 on my GTX 880M using J95 drivers.
    The drivers installed successful but I cannot get the game to use 3D clocks.
    Even if I test it with GPU Z (render test) I still cannot get the 3D clocks to fully activate.

    Could you help me please?

    Thank you and sorry for posting like this.
     
    Mr. Fox likes this.
  7. Mr. Fox

    Mr. Fox BGA Filth-Hating Elitist

    Reputations:
    34,389
    Messages:
    37,016
    Likes Received:
    61,842
    Trophy Points:
    931
    I will try to help, and maybe other can as well. I was about to go to bed (3AM, LOL).

    What system do you have the 880M installed?

    I will check for your reply after I get some shut-eye.
     
  8. amn3sia

    amn3sia Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    14
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    6
    Thank you.

    I am using Windows 10 with latest updates 1903.

    As you know the NVIDIA stopped updating kepler mobile so these modified drivers enable me to use the latest drivers despite that fact.

    Good night then!

    It is only 12 AM here haha :)
     
  9. Mr. Fox

    Mr. Fox BGA Filth-Hating Elitist

    Reputations:
    34,389
    Messages:
    37,016
    Likes Received:
    61,842
    Trophy Points:
    931
    Yes, they did stop supporting Kepler and older GPUs. 1903 is also a terrible mess and that could be contributing to the grief.

    By system I meant what laptop and what specs? Is the AC adapter connected when the GPU will not hold its core clocks?

    Talk to you in a little while. Maybe @Papusan will have some suggestions while I am asleep.
     
  10. amn3sia

    amn3sia Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    14
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    6
    I see.
    Its G750JZ.
    4700HQ
    32GB of ram
    GTX 880M 4GB

    Yes AC is connected and battery is plugged in.

    Also I think the problem happens because of the modified drivers itself and not because of the OS because I had something similar happen to me before when I tried to install modified drivers (I don't remember what it was). It probably doesn't help the fact that I have optimus. I read that most folk have problems with modified drivers and optimus.
     
    Last edited: Sep 29, 2019
Loading...

Share This Page