*OFFICIAL* M17x Benchmark Thread - Part 3

Discussion in 'Alienware 17 and M17x' started by BatBoy, Jan 30, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheCodeBreaker

    TheCodeBreaker 7H3 1337

    Reputations:
    297
    Messages:
    1,009
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    56
    It will take a while to finish the test. Do you literally mean hours, because if you look closely it moves slowly. Also, have you overclocked?
     
  2. stamatisx

    stamatisx T|I

    Reputations:
    2,224
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    55
    of course and it counts, the only thing is that I don't believe that RAID will improve the boot time, maybe I'm wrong. I really want to see the results
     
  3. stamatisx

    stamatisx T|I

    Reputations:
    2,224
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    55
    You can always post a screenshot with the something like that :D
     
  4. 5150Joker

    5150Joker Tech|Inferno

    Reputations:
    4,974
    Messages:
    7,036
    Likes Received:
    113
    Trophy Points:
    231
    Got two benchmark runs in DX 11 using Unigine 2.1: 830/1000 and 860/1100 both at the stock 1.05V. No throttling observed in this benchmark. I think these scores match a desktop 5870 or come very close. This seems like a much better GPU benchmark than Vantage, I think it should be the de facto one instead of Crapmark's software.
     

    Attached Files:

  5. Aristotelhs2060

    Aristotelhs2060 Notebook Virtuoso

    Reputations:
    565
    Messages:
    3,165
    Likes Received:
    274
    Trophy Points:
    151
    of course when i do a fresh format. i have done three of them in one day due to some issues with my tv tuner. i dont plan to do it agan soon
     
  6. Aristotelhs2060

    Aristotelhs2060 Notebook Virtuoso

    Reputations:
    565
    Messages:
    3,165
    Likes Received:
    274
    Trophy Points:
    151
    i mean it was keeping loading of the cpu test 2 which is for physx. ok i havent waited for hours but it was around 10 minutes at least. it was still at loading. cpu is only overclocked

    all other tests and cpu test 1 run normally. take only a while to load
     
  7. stamatisx

    stamatisx T|I

    Reputations:
    2,224
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    55
    my record is 8 formats in one day
     
  8. TheCodeBreaker

    TheCodeBreaker 7H3 1337

    Reputations:
    297
    Messages:
    1,009
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    56
    Try it without overclocking or use just the 5% in the bios. I had the same problem, sometimes it would even get stuck with the 5% oc.
     
  9. TheCodeBreaker

    TheCodeBreaker 7H3 1337

    Reputations:
    297
    Messages:
    1,009
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    56
    on the same computer :eek:
     
  10. stamatisx

    stamatisx T|I

    Reputations:
    2,224
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    55
    Yeah, I was trying different settings for the SSD and I was performing secure erases so I could have as accurate benchmark results as possible
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page