*** OFFICIAL GIGABYTE AERO 15 OWNERS LOUNGE ***

Discussion in 'Gigabyte and Aorus' started by BringTheRain403, May 8, 2017.

  1. HermannnTheGerman

    HermannnTheGerman Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    14
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    6
    Update: After updating Smart Update to 3.6.2 the error message is gone and Smart Update works as expected.

    By the way, is there an AERO 15 related Wiki or similar page to collect all the good ideas and tipps in one place? There's a lot of good information hidden in this (currently) 69 pages long thread but who's going to read through all of them?
     
    Meetloaf13 likes this.
  2. Menace2021

    Menace2021 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    25
    Messages:
    16
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    6
    Make a tutorial/step by step to install Precison Touchpad drivers.
     
    Meetloaf13 likes this.
  3. LagginTimes

    LagginTimes Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    If the official forums are correct, the remaining keyboard ghosting problems will not be fixed:

    "The remaining key combinations are due to this keyboard hardware limitation and would not be able to resolve via KB FW and/or Fusion software update."
    http://forum.gigabyte.us/thread/1102/aero-15-keyboard-issues?page=2
     
  4. alphagoal

    alphagoal Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Can't believe that is the truth. How is it logical that single key works fine but only certain combinations do not? My sense tells me that it's got to be a software issue.
     
  5. isaac2004

    isaac2004 Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Hey All,

    I am having some issues with images from the internet not showing properly on the laptop, whether its on the laptop display, or an external. The quality of the image is not good, but if I download it, it seems to look fine. I have all my drivers updated. I have seen things in Chrome forums about resetting color profile, but have no idea why there would be one on this laptop OOB. Thoughts?
     
  6. Dan@Dan

    Dan@Dan Notebook Enthusiast

    Reputations:
    2
    Messages:
    22
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    6


    according to kitguru this laptop exhausts hot air trough the bottom panel? What?
     
  7. Wertzius

    Wertzius Notebook Enthusiast

    Reputations:
    1
    Messages:
    12
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    6
    The laptop comes with a pre calibrated display and a color profile. Try Firefox, Firefox handles color profiles fine.
     
  8. CedricFP

    CedricFP Notebook Consultant

    Reputations:
    32
    Messages:
    295
    Likes Received:
    166
    Trophy Points:
    56
    That is incorrect. The exhaust is by the hinge of the screen, meaning hot air will actually blow slightly up the screen, as well as beneath the hinge.

    Gigabyte's own promotional material shows intake at the bottom, air exhaust out the back / up the screen from the hinge area: https://www.gigabyte.com/Laptop/AERO-15#kf
     
    Last edited: Jul 17, 2017 at 8:48 PM
  9. Acercon

    Acercon Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Hey everyone, do any of you know how to use the Gigabyte fusion software? I want to program play/pause to Fn+1, next track to Fn+2, and previous track to Fn+3.
    Thanks!
     
  10. Dan@Dan

    Dan@Dan Notebook Enthusiast

    Reputations:
    2
    Messages:
    22
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    6
    Ofc it's that way, just found it funny to hear that from them.
     
Loading...

Share This Page