Official Coffee Lake Thread/BIOS For ALL SkyLake/KabyLake Clevo LGA1151 laptops

Discussion in 'Sager and Clevo' started by DaMafiaGamer, Jul 31, 2018.

  1. MrClippy

    MrClippy Notebook Enthusiast

    Reputations:
    5
    Messages:
    27
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    16
    Just wanted to give a shout out and thanks to @dsanke for the BIOS and @DaMafiaGamer for the guide.

    I can confirm the P870DMx bios works with a P870DM3. I'm happily running a 8700K without much trouble. No bugs so far with audio and ethernet.
     
    jclausius, sweepersc2, bennyg and 2 others like this.
  2. philstopford

    philstopford Notebook Consultant

    Reputations:
    12
    Messages:
    140
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    41
    I hunted through this thread after going through the readme and couldn't find the answer. I have an Origin-branded P750-DM2G (6700K, GTX 1060). Device Manager shows the ME driver version as 1828.12.0.1152. I've performed the VBIOS upgrade without issue, but I'm pausing before the next step:

    From the readme, it sounds like the ME version is possible wrong, but even if that's not an obstacle, I'm uncertain which of the .bin files would match this model - the readme suggests the P7xxDM_10 would be correct, but I wanted to ask in case that was wrong, or the ME information suggests I'll run into trouble somewhere.
     
  3. Rahego

    Rahego Notebook Consultant

    Reputations:
    61
    Messages:
    249
    Likes Received:
    129
    Trophy Points:
    56
    What about G-sync? DO it works for you?
     
  4. Meaker@Sager

    Meaker@Sager Company Representative

    Reputations:
    8,456
    Messages:
    53,190
    Likes Received:
    15,291
    Trophy Points:
    931
    If it's a dm3 non -g then it wont.
     
  5. Fightar

    Fightar Notebook Guru

    Reputations:
    63
    Messages:
    68
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    16
    I don't know what I'm doing wrong here. I'm trying to get these bios installed to my N950KP6 running an i5 6500.
    I've tried three times now and everything seems to go okay until after the final reboot and I get a blue message saying bios has reset to default. Strange thing is I have dsanke's new bios splash screen, but my bios are completely vanilla.
    Anyone know why this is happening?
     
  6. Fightar

    Fightar Notebook Guru

    Reputations:
    63
    Messages:
    68
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    16
    Alright, I got it working by starting from scratch and using the cannon lake bios from the newer thread. Went step by step again and I finally got that beautiful screen with all those delicious unlocked settings. Thank you dsanke. You are my savior. Once I get a few more things in order with this machine I'll post screenshots and stuff because there's almost nothing out there about the N950KP6.
     
  7. Papusan

    Papusan JOKEBOOK's Sucks! Dont waste your $$$ on FILTHY

    Reputations:
    25,071
    Messages:
    24,593
    Likes Received:
    43,303
    Trophy Points:
    931
    Cannon lake?:D
     
  8. Fightar

    Fightar Notebook Guru

    Reputations:
    63
    Messages:
    68
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    16
    Getting an error code 43 for my gtx 1060 that I can't seem to get rid of. I'm guessing this is a driver signing issue with these bios. Any ideas?
     
  9. jaybee83

    jaybee83 Biotech-Doc

    Reputations:
    4,085
    Messages:
    11,564
    Likes Received:
    9,124
    Trophy Points:
    931
    have u tried reinstalling the gpu drivers with driver signature enforcement disabled? be sure to remove the old drivers first using DDU.
     
  10. Fightar

    Fightar Notebook Guru

    Reputations:
    63
    Messages:
    68
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    16
    Nope, still no good no matter what drivers I try. I know it's not hardware failure because the damn thing was working fine for a while with default bios.
     
Loading...

Share This Page