*** Official Clevo P65xSA/SE/SG / Sager NP8650/51/52 Owner´s Lounge ***

Discussion in 'Sager/Clevo Reviews & Owners' Lounges' started by jaybee83, Oct 13, 2014.

  1. cps_goodbuy

    cps_goodbuy Notebook Guru

    Reputations:
    2
    Messages:
    59
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    16
    The finish of the laptop does tend to show fingerprints, dust, etc.
     
  2. vinceboiii

    vinceboiii Animals are friends, not food.

    Reputations:
    169
    Messages:
    1,402
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    66
    yeah i figured, i'll be carrying a microfiber around so its no biggie. Okay so I'm noticing something werid, I'm using chrome. When I search something with google.com or just in the address bar, the page doesn't load up the results but a blank screen, if i press search again then it will load up. anyone know whats going on?
     
  3. cps_goodbuy

    cps_goodbuy Notebook Guru

    Reputations:
    2
    Messages:
    59
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    16
    Chrome or windows issue I'd say. I use Firefox :D
     
  4. vinceboiii

    vinceboiii Animals are friends, not food.

    Reputations:
    169
    Messages:
    1,402
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    66
    Hmm, is it really? I've never encounter this problem ever before.
     
  5. cps_goodbuy

    cps_goodbuy Notebook Guru

    Reputations:
    2
    Messages:
    59
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    16
    I really don't think it can be a hardware based problem.

    Come to think of it, it happened before for me briefly but on another computer.
     
    Last edited: Apr 23, 2015
  6. vinceboiii

    vinceboiii Animals are friends, not food.

    Reputations:
    169
    Messages:
    1,402
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    66
    I suppose you're right, it doesn't seem like a hardware issue. Maybe reinstall Chrome?
     
  7. cps_goodbuy

    cps_goodbuy Notebook Guru

    Reputations:
    2
    Messages:
    59
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    16
    I'd start with updating Chrome, then check plugins and related software. Then reinstall if it persists.
     
  8. cps_goodbuy

    cps_goodbuy Notebook Guru

    Reputations:
    2
    Messages:
    59
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    16
    I am currently learning about XTU and was wondering if anyone has tried increasing the Processor current limit which is unlocked with the Prema Mod. I am wondering if I should first buy a more powerful psu before increasing this.
     
    Last edited: Apr 24, 2015
  9. R3d

    R3d Notebook Virtuoso

    Reputations:
    1,515
    Messages:
    2,382
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    66
    I've tried increasing it. Doesn't seem to get rid of the current throttling, even with it set to 100mA. I have th estock 180w PSU though.
     
  10. Faniskogen

    Faniskogen Notebook Guru

    Reputations:
    0
    Messages:
    52
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    I have the exact same problem! Haven't had any time to investigate it.

    Please let me know if you solve it. I hope it's not a hardware-failure.
     
Loading...

Share This Page