*OFFICIAL* Alienware Area-51M Owner's Lounge

Discussion in '2015+ Alienware 13 / 15 / 17' started by ssj92, Jan 8, 2019.

  1. Sup3rKillaX

    Sup3rKillaX Notebook Evangelist

    Reputations:
    70
    Messages:
    391
    Likes Received:
    198
    Trophy Points:
    56
    I believe it can be used similarly, what are you using it for, like dell support stuff?

    Sent from my GM1917 using Tapatalk
     
  2. Silverfeyn

    Silverfeyn Notebook Geek

    Reputations:
    14
    Messages:
    75
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    26
    Nope, to take out an insurance haha

    Enviado desde mi MIX 2S mediante Tapatalk
     
  3. Sup3rKillaX

    Sup3rKillaX Notebook Evangelist

    Reputations:
    70
    Messages:
    391
    Likes Received:
    198
    Trophy Points:
    56
    Hmm I know near service tag there is another number

    Sent from my GM1917 using Tapatalk
     
  4. Sup3rKillaX

    Sup3rKillaX Notebook Evangelist

    Reputations:
    70
    Messages:
    391
    Likes Received:
    198
    Trophy Points:
    56
    So I put my 9700k back in and what do you know it goes to 210000 easy.. On both power limit so definitely a compatibility issue for now unless dell adds it later but idk if that will happen, so the most I can get stable is 4.7ghz on all cores without throttling by power, soo.. Stock 9900k speeds, should I take it back and get the 9900k? Or do you guys think 9900ks will be added for support at some point and just keep it?[​IMG]

    Sent from my GM1917 using Tapatalk
     
    Fire Tiger likes this.
  5. ssj92

    ssj92 Neutron Star

    Reputations:
    2,006
    Messages:
    3,971
    Likes Received:
    4,903
    Trophy Points:
    331
    Everything is wired to dGPU except TB3. You will lose TB3 and Intel QuickSync.

    Somewhere here is running 9900KF and I think there was another member here running 9900KS.

    @EepoSaurus had similar issues with his 8700K.

    Maybe he can chime in
     
  6. Sup3rKillaX

    Sup3rKillaX Notebook Evangelist

    Reputations:
    70
    Messages:
    391
    Likes Received:
    198
    Trophy Points:
    56
    I dont think the KS is going to work at all.. At least not now, thinning best to return it... Unless you advise against it.. Idk what to do

    Sent from my GM1917 using Tapatalk
     
  7. jc_denton

    jc_denton V̖̟en̰g̻̼̰̩͙ea̲n̪c̭e̼ ͍̘̤͓̟̤Is̙͔ ̤Mi̻̭̣͎͍ͅn̰ḙ

    Reputations:
    1,929
    Messages:
    1,355
    Likes Received:
    1,630
    Trophy Points:
    181
    You're most likely hitting VR current limit and not power limit. Do you have access to VR limits? If not, undervolting should help you push the ceiling higher.
     
    Fire Tiger likes this.
  8. Sup3rKillaX

    Sup3rKillaX Notebook Evangelist

    Reputations:
    70
    Messages:
    391
    Likes Received:
    198
    Trophy Points:
    56
    It is a VR thing I'm pretty sure, but bios shows 131000 as max limit [​IMG]

    Sent from my GM1917 using Tapatalk
     
  9. Terreos

    Terreos Royal Guard

    Reputations:
    500
    Messages:
    1,017
    Likes Received:
    822
    Trophy Points:
    131
    Good to know. Not a huge lose if you don’t need thunderbolt. ;)
     
    Fire Tiger likes this.
  10. jc_denton

    jc_denton V̖̟en̰g̻̼̰̩͙ea̲n̪c̭e̼ ͍̘̤͓̟̤Is̙͔ ̤Mi̻̭̣͎͍ͅn̰ḙ

    Reputations:
    1,929
    Messages:
    1,355
    Likes Received:
    1,630
    Trophy Points:
    181
    When you set Core IccMax to 255 amps, does it persist after a reboot?
     
Loading...

Share This Page