*OFFICIAL* Alienware Area-51M Owner's Lounge

Discussion in '2015+ Alienware 13 / 15 / 17' started by ssj92, Jan 8, 2019.

  1. Scorpik

    Scorpik Notebook Guru

    Reputations:
    0
    Messages:
    65
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    16
  2. Biker Gremling

    Biker Gremling Notebook Consultant

    Reputations:
    110
    Messages:
    132
    Likes Received:
    144
    Trophy Points:
    56
    Fire Tiger likes this.
  3. Sup3rKillaX

    Sup3rKillaX Notebook Consultant

    Reputations:
    35
    Messages:
    295
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    56
    My cpu still got abit higher :3 but not bad so what's the difference of 1.7.3 anyway? Why are most people seemingly on 1.5.0..

    Sent from my GM1917 using Tapatalk
     
  4. Silverfeyn

    Silverfeyn Notebook Geek

    Reputations:
    14
    Messages:
    75
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    26
    I did that step by step! Really! But in some moment something messed Up and now I can't even start the laptop or the recovery.

    I have 2 red lights and blue thing and never show anything on screen. Have tried everything like CTRL+ESC , the same plugin/unplugin...


    Enviado desde mi MIX 2S mediante Tapatalk
     
    Last edited by a moderator: Nov 23, 2019
    MogRules likes this.
  5. Biker Gremling

    Biker Gremling Notebook Consultant

    Reputations:
    110
    Messages:
    132
    Likes Received:
    144
    Trophy Points:
    56
    Yeah, yours appears to be at 5.0 and mine was at 5.2 GHz... have to do some more testing.

    The problem with 1.7.3 is that you can hit the thermal limit at the end of the test run and kill the score. However, due to GPU Boost 2.0, best results are obtained when running cooler even with the same offset. So overall, 1.7.3 is not a problem.
    Didn't know about the lights, indeed the mobo is done.

    Enviado desde mi GM1913 mediante Tapatalk
     
    Last edited: Nov 23, 2019
    MogRules likes this.
  6. alaskajoel

    alaskajoel Notebook Deity

    Reputations:
    934
    Messages:
    873
    Likes Received:
    709
    Trophy Points:
    106
    Did you look up the blinking light code in the service manual?
     
    Last edited by a moderator: Nov 23, 2019
  7. Sup3rKillaX

    Sup3rKillaX Notebook Consultant

    Reputations:
    35
    Messages:
    295
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    56
    Should the 9900ks work with 1.5.0

    Sent from my GM1917 using Tapatalk
     
    Last edited by a moderator: Nov 23, 2019
    Fire Tiger likes this.
  8. Biker Gremling

    Biker Gremling Notebook Consultant

    Reputations:
    110
    Messages:
    132
    Likes Received:
    144
    Trophy Points:
    56
    Honestly don't know.

    Enviado desde mi GM1913 mediante Tapatalk
     
  9. Fire Tiger

    Fire Tiger Notebook Evangelist

    Reputations:
    938
    Messages:
    498
    Likes Received:
    368
    Trophy Points:
    76
    No one here has one mate, we can't answer the question. Think about it the 8700k isn't a supported CPU yet it worked, therefore, in my opinion any CPU suitable for this socket will work regardless of BIOS.

    You could ask the guy on Reddit what BIOS he had.
     
  10. Sup3rKillaX

    Sup3rKillaX Notebook Consultant

    Reputations:
    35
    Messages:
    295
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    56
    Someone here does have it in 51m... Been trying to ask him what bios he's on.. ><[​IMG]

    Sent from my GM1917 using Tapatalk
     
    Fire Tiger likes this.
Loading...

Share This Page