1. You may have noticed things look a little different around here - we've switched to a new platform (XenForo) and have some new forum styles and features. This how-to guide will help you find your way around. If you find anything that looks strange, post it in this thread.

No sound after installing Vista Business 64 Bit on a Vostro 1400

Discussion in 'Dell Latitude, Vostro, and Precision' started by Ninja_Kruger, Oct 17, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ninja_Kruger

    Ninja_Kruger Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    14
    Specs:
    Core 2 Duo T7300 2 GHZ
    4 GB RAM
    Vista Business 64 Bit

    I just did a clean install of Vista Business (64 Bit) on my lappy...and...well I have no sound from my speakers now. If I plug in my headphones, then I can hear the tunes.

    Here are a couple of actions that I took:
    -I have installed the latest drivers.
    -I checked the bios to make sure that everything was happy.

    Any suggestions? I have seen a few people post about similar problems on other locations throughout the web...but nothing that specific to my problem. I know the massive knowledge of this board won't let me down.

    Thanks!
     
  2. Meetloaf13

    Meetloaf13 fear the MONKEY!!!

    Reputations:
    535
    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    1,468
    Hello n00b =)

    Boot up into Linux with a LiveCD and see if your speaks get sound.

    Which drivers did you try?
     
  3. Ninja_Kruger

    Ninja_Kruger Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    14
  4. Meetloaf13

    Meetloaf13 fear the MONKEY!!!

    Reputations:
    535
    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    1,468
Similar Threads: sound installing
Forum Title Date
Dell Latitude, Vostro, and Precision Dell Precision M4700 sound notification is gone Dec 15, 2013
Dell Latitude, Vostro, and Precision Please help; warranty expired on Latitude: terrible sound problems Mar 11, 2013
Dell Latitude, Vostro, and Precision Sound issues with m4700 Feb 11, 2013
Dell Latitude, Vostro, and Precision lost all sound Oct 31, 2012
Dell Latitude, Vostro, and Precision Problem finding my sound card driver Oct 24, 2012

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page