1. Due to platform maintenance, the forum will be inaccessible for about 30 minutes beginning about 1:30 p.m. Sorry for any inconvenience! We'll remove this notice when work is complete.

New Ntune Performance Driver With Core/mem/shader Slider

Discussion in 'Gateway and eMachines' started by johnksss, Jun 26, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. johnksss

    johnksss Over Clock Master

    Reputations:
    7,720
    Messages:
    14,878
    Likes Received:
    710
    Trophy Points:
    531
    yes gateway family it's here, now you can overclock like those who use rivatuner and ati. i say go out and download it, love it, prasie it and just be happy that we can..........CHANGE THE SHADER CLOCK once again! (with a slider of course)...lol

    http://www.nvidia.com/object/nvidia_system_tools_6.02.html
    also has a new fancy system monitor.
     
  2. Kamin_Majere

    Kamin_Majere =][= Ordo Hereticus =][=

    Reputations:
    1,522
    Messages:
    2,678
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    55
    sweet

    Though i dont know how much its going to help me. My card doesnt like being over clocked at all... at 550/860 i start having issues and if i go much higher the thing shuts down and give me the "card has recovered" pop up.

    K_M (who envies people that got cards that can over clock better than his)
     
  3. iaTa

    iaTa Do Not Feed

    Reputations:
    1,326
    Messages:
    2,645
    Likes Received:
    174
    Trophy Points:
    81
    My whole system blue screens when I try and run the system monitor or system info. Running 177.41 too - odd.
     
  4. johnksss

    johnksss Over Clock Master

    Reputations:
    7,720
    Messages:
    14,878
    Likes Received:
    710
    Trophy Points:
    531
    im messing with it as we speak...you cant use the modded inf. it crashes way to much..
     
  5. johnksss

    johnksss Over Clock Master

    Reputations:
    7,720
    Messages:
    14,878
    Likes Received:
    710
    Trophy Points:
    531
    what system do you have now?
     
  6. Kamin_Majere

    Kamin_Majere =][= Ordo Hereticus =][=

    Reputations:
    1,522
    Messages:
    2,678
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    55
    The 6860-FX.

    It does more than i'll actually ever need it to so i'm not real worried about it, but i've seen some other people post alot higher numbers and mine goes stupid and has to recover at anything even approaching those figures.
     
  7. johnksss

    johnksss Over Clock Master

    Reputations:
    7,720
    Messages:
    14,878
    Likes Received:
    710
    Trophy Points:
    531
    which driver are you using?
     
  8. Kamin_Majere

    Kamin_Majere =][= Ordo Hereticus =][=

    Reputations:
    1,522
    Messages:
    2,678
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    55
    Stock right now... i'm at work so i suffer from firewall download death
    (work in the middle of the ocean so still have another week before i get home)

    Will it really be as simple as using a new driver?
     
  9. johnksss

    johnksss Over Clock Master

    Reputations:
    7,720
    Messages:
    14,878
    Likes Received:
    710
    Trophy Points:
    531
    yep it will be
     
  10. royk50

    royk50 times being what they are

    Reputations:
    258
    Messages:
    1,975
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    55
    [away from my laptop]
    so the 177.41 is a bsod provoker ? or just the combination with that new control panel ? who is to blame here ? ;)
    70mb+ ??? what did they put there ?
     
Similar Threads: Ntune Performance
Forum Title Date
Gateway and eMachines Any other way to overclock 7811 GPU besides nTune or Rivatuner? Oct 9, 2009
Gateway and eMachines nTune causing BSOD...can't OC the GPU Oct 9, 2009
Gateway and eMachines ntune won't keept OC Nov 21, 2008
Gateway and eMachines Ntune problems Sep 22, 2008
Gateway and eMachines I can't open ntune. Jul 10, 2008

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page