Nahimic 3 on "unsupported systems"

Discussion in 'MSI' started by asm1, Sep 7, 2018.

  1. hacktrix2006

    hacktrix2006 Hold My Vodka, I going to kill my GPU

    Reputations:
    615
    Messages:
    1,974
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    181
    No the effects apply automatically you only need to open the app to configure everything.

    Sent from my LLD-L31 using Tapatalk
     
    LeftEyeNine likes this.
  2. Kevin

    Kevin Egregious

    Reputations:
    3,285
    Messages:
    10,760
    Likes Received:
    1,749
    Trophy Points:
    581
    I've never seen Nahimic 3. Is there anything different or special about it, compared to previous versions?
     
  3. hacktrix2006

    hacktrix2006 Hold My Vodka, I going to kill my GPU

    Reputations:
    615
    Messages:
    1,974
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    181
    Nahimic 3 has a decent UI now, Works well with most games unlike Nahimic 2 which would crash games and memory leaks. Been using Nahimic 3 for awhile so Nahimic 2(+) is now a faded memory.

    Sent from my SHIELD Tablet K1 using Tapatalk
     
  4. asm1

    asm1 Notebook Evangelist

    Reputations:
    133
    Messages:
    359
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    56
    A bad memory at that :D
     
    hacktrix2006 likes this.
  5. Spartan@HIDevolution

    Spartan@HIDevolution Company Representative

    Reputations:
    37,308
    Messages:
    23,460
    Likes Received:
    36,578
    Trophy Points:
    931
    It's crappy and it's a matter of luck if it works or not. and no we can't get rid of the Microcrap store since we need to install it from there
     
  6. Falkentyne

    Falkentyne Notebook Prophet

    Reputations:
    8,351
    Messages:
    5,981
    Likes Received:
    8,590
    Trophy Points:
    681
    Ok @asm1
    I'm dumb and I really need your help :(
    I think looking at trying to get a Zotac GTX 1080 to fit in a GT73VR 1070 heatsink (the GPU core isn't the problem, the VRM heatsink is the problem!) is scrambling my brain.

    I don't know how to successfully install it on a GT73VR Throttlebook.
    I can't even get the realtek "only" drivers installed (without even installing Nahimic 3.0).

    It says some sort of installation error (because of ....u know..DRM).
     
  7. asm1

    asm1 Notebook Evangelist

    Reputations:
    133
    Messages:
    359
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    56

    out of my expertise I am afraid ..... :(
     
  8. Falkentyne

    Falkentyne Notebook Prophet

    Reputations:
    8,351
    Messages:
    5,981
    Likes Received:
    8,590
    Trophy Points:
    681
    I know u have to mod the INF for the realtek drivers. But do I use the mod you uploaded? Or do I extract the inf from the "nahimic 2" drivers and copy (whatever file it is for the GT73VR) over? I'm new to that and im VERY dizzy right now. Very dizzy.
     
  9. asm1

    asm1 Notebook Evangelist

    Reputations:
    133
    Messages:
    359
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    56
    @hacktrix2006 might be able to shed some light....
     
  10. hacktrix2006

    hacktrix2006 Hold My Vodka, I going to kill my GPU

    Reputations:
    615
    Messages:
    1,974
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    181
    Thanks for that, Falk will need screenshot of you Audio ID from device manager so I can upload a modded inf.

    Sent from my LLD-L31 using Tapatalk
     

Share This Page