Nahimic 3 "No Device"

Discussion in 'MSI' started by Michael Nero, Jul 8, 2018.

  1. Michael Nero

    Michael Nero Notebook Enthusiast

    Reputations:
    21
    Messages:
    16
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    6
    After being prompted to update my audio drivers on my GT63 Titan Nahimic 3 has stopped working. I've already tried re installing it with no luck. Anyone have any idea how to fix this?
     
    Last edited: Jul 8, 2018
  2. Ultra Male

    Ultra Male Super Tweaker

    Reputations:
    14,884
    Messages:
    17,897
    Likes Received:
    24,860
    Trophy Points:
    931
    What's your Realtek Audio Driver version now?
     
  3. Michael Nero

    Michael Nero Notebook Enthusiast

    Reputations:
    21
    Messages:
    16
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    6
    6.0.1.8437
     
  4. Ultra Male

    Ultra Male Super Tweaker

    Reputations:
    14,884
    Messages:
    17,897
    Likes Received:
    24,860
    Trophy Points:
    931
    Restart your taptop then wait for 3 mins before launching nahimic then see if it detects your sound device
     
  5. Michael Nero

    Michael Nero Notebook Enthusiast

    Reputations:
    21
    Messages:
    16
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    6
    Last edited: Jul 9, 2018
    JAnguita likes this.
  6. Ultra Male

    Ultra Male Super Tweaker

    Reputations:
    14,884
    Messages:
    17,897
    Likes Received:
    24,860
    Trophy Points:
    931
    hacktrix2006 and KY_BULLET like this.
  7. epguy3

    epguy3 Notebook Consultant

    Reputations:
    29
    Messages:
    130
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    31
    try out this new v6.0.1.8496 Realtek UAD driver from the MSI web site (it's posted but I'm not sure which model it is for)

    yup, MSI has not always done a good job updating their drivers for supported MSI laptops
     
Loading...

Share This Page