MSI GT73 7RF - battery 0%, pluggedin

Discussion in 'MSI' started by powerofviva, Dec 13, 2020.

  1. powerofviva

    powerofviva Notebook Consultant

    Reputations:
    27
    Messages:
    221
    Likes Received:
    132
    Trophy Points:
    56
    Hi everyone,

    Yesterday I was playing Cyberpunk and I was forgot to plugin my charger, after few min laptop showed message "turning off" ... because the battery was discharged.
    Then I plugged in the charger and played the game for a hour. Today I noticed the battery in not charging at all!
    It only shows 0% available, plugged-in! not information about charging or not charging. I Googled alot and reseted BIOd, removed battery, pressed and hold battery reset button , ran troubleshooting of power management in windows, uninstalled battery driver....
    but still the same!
    Previously I had a dead battery, but it should be slowly, 50%, 60%... then die.
    But I am not sure if my battery is dead or I have another problem?
    It is appreciated to help me if anyone have any experience with the same issue.

    Thanks in advance.
     
  2. Falkentyne

    Falkentyne Notebook Prophet

    Reputations:
    8,042
    Messages:
    5,808
    Likes Received:
    8,259
    Trophy Points:
    681
    I saw that once when the battery cable wasn't fully inserted correctly. Never happened again.
    Deoxit D5 in the socket helps with that.
     
  3. NeXt3R

    NeXt3R Notebook Consultant

    Reputations:
    15
    Messages:
    146
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    31
    Last edited: Dec 20, 2020
Loading...

Share This Page