MSI GE62 6QF Vbios problem

Discussion in 'MSI' started by mohdalfan, Mar 5, 2019.

  1. mohdalfan

    mohdalfan Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Hello ,

    i recently updated my VBIOS on the laptop with unlocked VBIOS for my GTX 970M, but when i try to start the laptop it just gives me a blank screen after windows loading,
    so i've booted to safemode and disabled NVIDIA drivers and haa the laptop is working again , but when i try to enable my nvidia drivers the laptop just freeze ....
    i tried clearing and uninstalling the drivers with DDU and reinstall it , but its still the same problem.

    i tried so many solutions .. such as installing another vbios , and tried resetting the windows but no luck.

    please help me ,
    maybe installing the original VBIOS would fix it , but i can't find it anywhere..

    thanks
     
  2. Kevin@GenTechPC

    Kevin@GenTechPC Company Representative

    Reputations:
    954
    Messages:
    8,059
    Likes Received:
    1,975
    Trophy Points:
    331
    You didn't back up the original VBIOS? Any information on the original VBIOS such as BIOS version?
     
    mohdalfan likes this.
  3. mohdalfan

    mohdalfan Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
  4. Kevin@GenTechPC

    Kevin@GenTechPC Company Representative

    Reputations:
    954
    Messages:
    8,059
    Likes Received:
    1,975
    Trophy Points:
    331
    Try Svet at MSI forum and he has a large collection of VBIOS, he should be able to fix it for you and unlocked as well.
     
    mohdalfan likes this.
Loading...

Share This Page