Keys C, V and H not working?

Discussion in 'Alienware M15x' started by pepemosca, Mar 1, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pepemosca

    pepemosca Notebook Evangelist

    Reputations:
    153
    Messages:
    450
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    Hello,
    I had a strange thing.

    I was browsing using Google Chrome 11.0.686.1 (Official Build 76348) dev sudently I notice that the letters "c", "v" and "h" weren't working.
    Those keys weren't working on Chrome and on the Windows 7 find bar (in the Start menu)...

    But those keys were working on UltraEdit (UltraEdit Text Editor | UltraCompare file compare | UEStudio | UltraSentry.

    Also, those keys works well if I press "Shift+c" or "Shift+v" or "Shift+h".
    But not working if I press "CAPS LOCK" and then "c" or "v" or "h".

    Strange, this just happens to me twice in 2 months.
    Also, I have just reinstall my Windows 7 64 bits Ultimate Spanish with SP1.

    Any ideas?
    I don't have any keylogger or AutoHotKey (AutoHotkey - Free Mouse and Keyboard Macro Program with Hotkeys and AutoText) installed.

    Strange :)
     
  2. banedeath

    banedeath Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    YES. This happens in multiple programs. Mainly when visual studio is running. Anyone else know what's going on?

    Alienware m17x, windows 7
     
  3. pepemosca

    pepemosca Notebook Evangelist

    Reputations:
    153
    Messages:
    450
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page