GT70, Optimus and FFXI

Discussion in 'MSI' started by Toxictaru, Aug 14, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Toxictaru

    Toxictaru Notebook Consultant

    Reputations:
    20
    Messages:
    283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    So, old game. I still play it for old-times sake, and well, its sucking badly right now.

    Final Fantasy XI refuses to use anything other than the integrated card. I've found some people online who recommend just going to the control panel, managing 3D settings, and just forcing PlayOnline to use the Nvidia card instead of the Intel card. No luck. It briefly switches over the to Nvidia card while applying the settings, and then switches back to the Intel card. Not good, consider the Intel card runs like crap.

    Anyone know of any solutions?
    Running on 304.79.

    Am going to give 295.62 drivers a try, see if that will help at all, but I'm not hopeful.

    To that end, anyone know why the drivers I downloaded from MSIs website says that my device isn't recognized?
     
  2. Toxictaru

    Toxictaru Notebook Consultant

    Reputations:
    20
    Messages:
    283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    Appeared to have fixed it. When I got 296.62 up and running (which was a bit silly because MSI doesn't have the 64bit drivers readily accessible on the site), I went through the 3d settings and forced PlayOnline programs to run on the Nvidia card, all worked.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page