Computer is messing up when connected to the internet.

Discussion in 'Networking and Wireless' started by Dref, Jun 25, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dref

    Dref Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    I have an AsusG73JH.

    Now, I just came from Ireland with it, and it worked there. Now I am in the U.S, and it is severely messing up. It first seems to be normal, but after a few minutes of being connected webpages refuse to load. It says things along the lines of the website being interrupted or reset depending on the browser I use. On top of this, when it is connected, it takes down all the computers using the network, and they won't load either. It says I am connected, but I can't access anything at all.

    I had the same problem last year when I was in the U.S, but when I gave it to my local repair place to fix an unrelated overheating issue, it was resolved. I again brought it into the same place, and specifically told them my problem, when they gave it back to me the problem persisted and I am now $60 poorer.

    I did multiple virus scans with Malwarebytes, Ccleaner, and Spybot Search and Destroy, and still got nothing. I am doing them again right now just in case as well. I cannot connect with any browser or any program (Steam, Skype, MSN).

    Help would be very greatly appreciated.
     
  2. SunnyChrono6

    SunnyChrono6 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    46
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    Are you using wi-to or ethernet?I had a problem somewhat similar to yours,where internet would work for a few minutes at acceptable rates,then there was a serious slowdown and it ended up just failing.That was related to the signal strength though(totally unexpected)......maybe if you're using WiFi,the card is overheating?That usually doesn't happen,but seeing as you've already experienced that problem before which got corrected when you fixed your overheating issue,and it works for a few minutes,I think that's the cause.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page