Clevo BIOS Thread

Discussion in 'Sager and Clevo' started by Blacky, Sep 11, 2009.

  1. pkhetan

    pkhetan CopyLEFT ↄ⃝

    Reputations:
    563
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    So it should be the M77xSUN.

    Here is the link to a zip contain the 1.00.06 BIOS. Don't run the EC firmware part because your EC is newer, just do the BIOS part of these files.

    ftp://cftp.clevo.com.tw/ALLBIOS/M7xxSUN/77SUN0604.zip
     
  2. lambroslnk

    lambroslnk Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Thnx flashed it ) Now it has the option of windows 7 in bios <3
     
  3. lambroslnk

    lambroslnk Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    My computer performance improved quite nicely with bios thanks a lot.
    So i decided to update my other laptop BIOS/EC. It has M765SU (M76xSU) clevo motherboard (15.6"). Could u provide me with the latest bios/EC? tyvm

    Edit: i found EC on page 52 018 version flashed it. LF bios tyvm )
     
  4. pkhetan

    pkhetan CopyLEFT &#8580;&#8413;

    Reputations:
    563
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    BIOS 1.00.12 - 2009/5/22 for M74xSU/M76xSU/M77xSU.

    ftp://usftp.clevo.com.tw/ALLBIOS/M7xxSU/BIOS_12.zip
     
  5. lambroslnk

    lambroslnk Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
  6. miscbrah

    miscbrah Notebook Enthusiast

    Reputations:
    24
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    hi, i have a d900c. ive been having problems with it recently - horizontal, and occasionally vertical, stripes going across the screen. it would also randomly shut off and usually restart. it has gotten to the point where the screen will be all fuzz upon startup (about 9 out of 10 times) and the very few times startup has worked, it would usually shut off anywhere from a couple minutes to a couple hours later (temps were fine). i figured i might as well try re-booting windows and flashing bios before i diagnose it as a hardware problem and sink more cash into this laptop.

    i downloaded the bios and ec/kbc from the first page and made a bootable usb, as instructed. i navigated to flash the ec/kbc first, but did not select the update file yet. right after i navigated to the folder, my laptop shut off. now i highly doubt its flashing, but im scared to turn it on.

    also, should i risk flashing bios? what if my laptop randomly shuts off during flashing?

    edit: sorry for the long read. i would really appreciate any help.
     
  7. Blacky

    Blacky Notebook Virtuoso

    Reputations:
    1,556
    Messages:
    3,552
    Likes Received:
    117
    Trophy Points:
    131
    You have a GPU problem. If you have a SLI configuration then one of your video cards is dying.
     
  8. miscbrah

    miscbrah Notebook Enthusiast

    Reputations:
    24
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    no sli. should i bother even flashing bios? or do it after i replace my gpu?
     
  9. Blacky

    Blacky Notebook Virtuoso

    Reputations:
    1,556
    Messages:
    3,552
    Likes Received:
    117
    Trophy Points:
    131
    Do it after you solve your GPU issues.
     
  10. theriko

    theriko Ronin

    Reputations:
    1,303
    Messages:
    2,923
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    56
    NEVER flash a BIOS if you are having hardware problems - if it goes wrong then you risk irreversibly bricking your machine.
     
Loading...

Share This Page