1. You may have noticed things look a little different around here - we've switched to a new platform (XenForo) and have some new forum styles and features. This how-to guide will help you find your way around. If you find anything that looks strange, post it in this thread.

CF-19 wwan switch settings

Discussion in 'Panasonic' started by Liteace, Aug 15, 2012.

  1. Liteace

    Liteace Notebook Consultant

    Reputations:
    17
    Messages:
    127
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    31
    Hi, I have just pulled a EU860D wwan card from a MK2, it was working and was shown in the bios, Ive just stuck it in a Mk3, anyone know what the switch setting are, ive tried a few but cant get it to show in the bios

    Thanks
     
  2. BaRRmaley

    BaRRmaley Notebook Evangelist

    Reputations:
    133
    Messages:
    528
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    31
    It's not a switch problem I guess.
     
  3. Liteace

    Liteace Notebook Consultant

    Reputations:
    17
    Messages:
    127
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    31
    Any idea what could be the problem then ?

    Thanks
     
  4. db04p71

    db04p71 Notebook Deity

    Reputations:
    513
    Messages:
    734
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    31
    Probably that the EU860D wasn't available in a Mk3. Panasonic switched to the Gobi2000, IIRC, on the Mk3. There is a diagram of switch positions on the board with the switches. Try those three combinations. If none work you're out of luck, IMO.:(
     
  5. Liteace

    Liteace Notebook Consultant

    Reputations:
    17
    Messages:
    127
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    31
    I removed it, re-installed it, set the switches to wwan 1 and its now showing in the bios, maybe it wasnt seated properly, Ive now just got to find some drivers for it

    Thanks
     
  6. onirakkiss

    onirakkiss Notebook Evangelist

    Reputations:
    544
    Messages:
    689
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    31
    had u pulled the battery out and removed the power plug?
     
  7. orange_george

    orange_george Notebook Evangelist

    Reputations:
    288
    Messages:
    412
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
  8. Rob™

    Rob™ Toughbook Aficionado

    Reputations:
    435
    Messages:
    4,008
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    116
  9. Liteace

    Liteace Notebook Consultant

    Reputations:
    17
    Messages:
    127
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    31
    Hi All, My Mk3 is nearly ready for work, I 1st loaded XP on it and gave it a try I have now loaded Win 7 on it (only 32-bit) all is working appart from the HDPDA modem, its listed in the device manager



    Capture1.PNG



    but I dont have any software, when I try and load Mobilink2.2.30.zip or Mobilink_v2.02.40.017.zip from this site:
    Panasonic Mobile Computer Wireless Carrier Software
    the install gets to about 75% and then rolls back then I get this message:



    Capture.PNG

    Any idea's as what to try next ?

    Thanks
     
  10. db04p71

    db04p71 Notebook Deity

    Reputations:
    513
    Messages:
    734
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    31
  11. Liteace

    Liteace Notebook Consultant

    Reputations:
    17
    Messages:
    127
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    31
    Thanks, I'll give it a try
     
Similar Threads: CF-19 wwan
Forum Title Date
Panasonic Cf-19 mk2 wwan & gps Dec 14, 2014
Panasonic CF-19 Mk4 WWAN Aug 15, 2014
Panasonic Are these Dell WWAN cards okay for my CF-19 and CF-30 ? Jul 15, 2014
Panasonic CF-19 MK3 not work WWAN May 21, 2014
Panasonic Need SPGOBI2 to unlock WWAN on CF-19 MK4 Jul 13, 2013

Share This Page