1. You may have noticed things look a little different around here - we've switched to a new platform (XenForo) and have some new forum styles and features. This how-to guide will help you find your way around. If you find anything that looks strange, post it in this thread.

Can YOU run Warcraft III on Vista 64-bit?

Discussion in 'Windows OS and Software' started by Elijah Flowers, Apr 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Elijah Flowers

    Elijah Flowers Notebook Consultant

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    Hi, I came across this laptop on neweeg.com, for the price and specs it seems like an unbeatable deal. Heres the link...

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834101154

    My only concern is that Warcraft III may not work on a 64-bit vista system. I have read on a couple threads that people would get error messages during installation or computer freezes while playing. I just wanted to get some input from some good ole notebookreview.com forum members. If you have a vista 64-bit and have tried to run Warcraft III can you please post your experience? Thanks a whole lot.
     
  2. JCMS

    JCMS Notebook Prophet

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    4,674
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    105
    Location:
    Québec City
  3. Elijah Flowers

    Elijah Flowers Notebook Consultant

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
  4. trebuin

    trebuin Notebook Evangelist

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Messages:
    507
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    Location:
    Okinawa, Japan
    Warcraft III works just fine for me.
     
  5. Elijah Flowers

    Elijah Flowers Notebook Consultant

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    sweet! that is reassuring. thanks, anyone else?
     
  6. elfredwardo

    elfredwardo Newbie

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Yes hi, i have vista 64 bit and wc3 runs, extremely slow, i have tried everything to fix it, i ran the installs and updates in xp mode, my comp is fastest enough and has all the right specs
     
  7. atbnet

    atbnet Notebook Prophet

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    5,889
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    206
    Location:
    Columbus, OH
    I haven't run WoW, but all the other games I have used on Vista x64 have worked fine.
     
  8. darkcond0

    darkcond0 Notebook Evangelist

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    419
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    Location:
    USA
    no problems here
     
  9. The Fire Snake

    The Fire Snake Notebook Virtuoso

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    2,889
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    55
    Location:
    US
    I run Warcraft III with my Vista Business 64 install. No problems, runs perfect.
     
  10. metril

    metril Notebook Deity

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    969
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    I run WC3 TFT on my Vista Ultimate x64. No problems here. Everything is smoother than in Vista Ultimate x86.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page