Bought a new screen, strange flaw.

Discussion in 'Hardware Components and Aftermarket Upgrades' started by SwePeter86, Jun 4, 2020.

  1. SwePeter86

    SwePeter86 Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    I have a Clevo P150EM.

    I bought it used with a cracked screen so I bought a new screen.

    This one
    https://www.ebay.com/itm/AUO-B156HW...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

    It all fits and shows picture all good while in windows. But as soon I restart the PC it is just black but back lights its on, and I need to re-plug the original screen to see, but the picture is all in low res and split in two.

    So to fix this I need to restart the PC with the original screen, wait until windows has booted and then plug in the new screen and it works as it should.


    Is the new screen defect?
     
  2. SwePeter86

    SwePeter86 Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    I did an RMA, I hope I get a new screen that works.
     
  3. SwePeter86

    SwePeter86 Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    I'm back.

    I got a new screen from another seller.

    This time the screen actually works flawless!

    Happy end.

    Later on I'm gonna upgrade my P150EM with a GTX1060 6GB (Got a 7970M now)
     
    tilleroftheearth likes this.
Loading...

Share This Page