"blotchy" screen on 9300

Discussion in 'Dell' started by 330zhp, Apr 20, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 330zhp

    330zhp Notebook Consultant

    Reputations:
    0
    Joined:
    Mar 20, 2005
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    Just got my 9300 and I really like it alot- got the UXGA "true life" and I like it a lot as far as brightness etc, but it is EXTREMEMLY "blotchy" especially on the bottom. I have noticable darkened spots that kind of "fan out" from the bottom- and pretty much all the way across the bottom. Has anyone else experienced this? It is kind of annoying on a new computer. Other than that I give it a solid 9 out of 10 for the money. And the keyboard is even better than I thought!
     
  2. InTheSticks

    InTheSticks Notebook Geek

    Reputations:
    0
    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    Did you give the computer some time to adjust to the temperature in your home? I don't know where you are, but I have been told it's important to let it sit a while before firing it up.

    If so, you probably have a defective monitor. Send 'er back!

    [9300 with Pentium M 1.6GHz, 1GB RAM, 256MB NVIDIA 6800 GeForce Go graphics, 17" LPL WUXGA+ TrueLife display, 60GB HD, CD-+RW/DVD-+RW, Windows XP Professional, etc.]
     
  3. heartofgold

    heartofgold Notebook Deity

    Reputations:
    0
    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    936
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    <blockquote id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>Originally posted by 330zhp

     
    Last edited by a moderator: May 8, 2015
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page