bisoncam windows 7

Discussion in 'Sager and Clevo' started by tuga_usa, Apr 11, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tuga_usa

    tuga_usa Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    Hey yall

    I need some help...

    i have a clevo m860tu and im using a dualboot system between windows 7 x64 and windows xp...

    the thing is.. whenever i need to use the webcam i have to boot into xp because in 7 the cam doesnt want to work.. that is, it works.. but only shows a black screen no image no matter what...

    does anyone have the same problem? or had and solved it?
     
  2. d.rivera08

    d.rivera08 Notebook Evangelist

    Reputations:
    214
    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    597
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    I had a similar problem with my friend's laptop a Sony Vaio VGN-CR31. He bought it used with a Chinese version of Vista. I partitioned the hard drive and dual booted Windows 7. I had to search through the Vista partition and I did some searching to find a folder that contained the "drivers". I copied that folder into the corresponding directory in the Windows 7 partition and the camera worked fine.

    Try looking in My Computer--Local Disk C (or whatever your XP partition is)--Clevo--Drivers.
     
  3. Gophn

    Gophn NBR Resident Assistant

    Reputations:
    4,843
    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    15,710
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    455
  4. Hagen Nordheim

    Hagen Nordheim Notebook Guru

    Reputations:
    8
    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    I had exactly the same problem but in Windows Vista, I tried lots of things without any success, always got the black screen (and it didn't show any errors at all). The weird thing is I got desperate and formatted my lap and installed Windows 7, and now my Bisoncam seems to work fine.
     
  5. tuga_usa

    tuga_usa Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    thankx a lot for all the replies! the driver u suggest Gophn worked! finally no more restarting just to use the webcam :D
     
  6. d.rivera08

    d.rivera08 Notebook Evangelist

    Reputations:
    214
    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    597
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    :( I wish I were as awesome as Gophn haha. Congrats on fixing the problem!
     
  7. Orion500

    Orion500 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    17
    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    I also need help finding drivers for my bisonCam , im using np5790 and windows 7 RC

    edit: also i tried the link from earlier in the thread. it did not work.
     
  8. Soviet Sunrise

    Soviet Sunrise Notebook Prophet

    Reputations:
    2,140
    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    6,549
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    205
  9. Orion500

    Orion500 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    17
    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    I'm having a really hard time getting them to download, im guessing clevo can't handle their traffic
     
  10. ski_power

    ski_power Notebook Enthusiast

    Reputations:
    2
    Joined:
    Aug 31, 2009
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    Hey, well there the driverset for BisonCam I think its the Windows Vista 64 ones, but they have worked perfectly fine for me. I downloaded them off Sagers website. I run Win 7 Professional. I've done quite a few webcam chats and they all worked perfectly for me.
    I'd suggest that you give the Vista drivers a try.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page