*** ASUS Zephyrus M (GM501) Owner's Lounge ***

Discussion in 'ASUS Reviews and Owners' Lounges' started by Waseem.852, Nov 21, 2017.

  1. leftisthominid

    leftisthominid Notebook Guru

    Reputations:
    0
    Messages:
    63
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    16
    Where did you buy your computer from?

    Also, did Sonic Studio 3 come pre-installed on your computer? I can't find it anywhere on mine.
     
  2. KKNDxx

    KKNDxx Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
  3. Jalen9762

    Jalen9762 Notebook Consultant

    Reputations:
    9
    Messages:
    275
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    41
    Can I get some help with this please? I'm still having trouble with high temps.
     
  4. leftisthominid

    leftisthominid Notebook Guru

    Reputations:
    0
    Messages:
    63
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    16
    Weird, when you open C:/eSupport, what do you see? I just see a few PDFs.
     
  5. KKNDxx

    KKNDxx Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    edriver and manulas

    todays tests in far cry 5 in balanced - CPU 95 GPU 85 - way to high.

    im at -0,190 core and -0,50 catche speed shift at 64.
     
  6. PopeMuShin

    PopeMuShin Notebook Enthusiast

    Reputations:
    12
    Messages:
    13
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    6
    You can indeed turn off the red lights on bottom:
    upload_2018-8-22_13-14-46.png

    But I don't think you can turn off the ROG symbol on the lid.
     
  7. Alistair Hinchliffe

    Alistair Hinchliffe Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Hey everyone,
    Just received my second Zephyrus gm501, I returned the first because my second HDD disappeared and couldn't be found in device manager or BIOS, then seemingly out of no where it would return if i restarted (sometimes).

    My second unit has just shown the same issue, I am trying a few solutions I found on the web and i also changed the power option "turn hard disk off" to never, maybe this will help..

    I just wanted to know if this is a common issue, because I feel id have to be extremely unlucky to get this issue twice in two different units.


    Has anyone experienced this? is there a fix? I love the machine otherwise...
     
  8. mitchega

    mitchega Notebook Consultant

    Reputations:
    23
    Messages:
    103
    Likes Received:
    130
    Trophy Points:
    56

    First I have heard...are you using the included HDD, or are you utilizing and aftermarket?
     
  9. Jalen9762

    Jalen9762 Notebook Consultant

    Reputations:
    9
    Messages:
    275
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    41
    from my experience the speed shift needs to be at 128 for best thermals vs performance, but I am noticing some performance loss with speed shift at 128.
     
  10. Alistair Hinchliffe

    Alistair Hinchliffe Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    I
    Included, this is my second Zephyrus. I read it happens sometimes with windows 10 but I'll watch it closely
     
Loading...

Share This Page