Asus N56Vj totally dead - No splash screen, no bios, no nothing

Discussion in 'Asus' started by SuperBet, Jan 19, 2021.

  1. SuperBet

    SuperBet Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Hi guys!

    Today my 8 years old Asus N56Vj decided to stop working.

    My laptop was running with only the battery, and it shut down. I plugged it to the charger and it didn't recognised the hard disk to boot. I already had that issue and I did the same changes in the BIOS to solve it as that other time:

    1. In Boot Menu -> Change FastStart to [Disable]
    2. In Security Menu -> Change Secure Boot to [Disable]
    3. Then 'Save Configuration & Exit', when the BIOS screen appears again
    4. Go to the Boot Menu again -> Change Launch CSM to [Enable]
    When I reboot the computer.... Nothing... No splash screen, no BIOS, nothing. I rebooted pressing F2, pressing ESC, nothing... I tried taking out the battery, disconnect the battery and press power button for 40 seconds, nothing.

    These are the symptoms:

    • No image or even backlight on the screen.
    • No image in external monitor.
    • No fans, no HD sounds.
    • When I turn it on, the keyboard lights up for a second with the hard disk light and then turn off.
    • If I leave it on, it's like is looping or something, because after a minute or more, the keyboard and HD light turns on and off again.
    I don't know what happened or what I did to kill the laptop. Any ideas on what I can try?

    Thanks!
     
Loading...

Share This Page