Asus G73jh Full OEM Bios download

Discussion in 'ASUS Gaming Notebook Forum' started by Thewhoisgrand, May 20, 2020.

Tags:
  1. Thewhoisgrand

    Thewhoisgrand Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Hello, I was upgrading my g73jh to Windows 10 and I started having issues. I rebooted and to check some bios settings and the computer shut off completely. When it powered back on, there was no screen. Only the blue light near the back and the kb back light would flash. I checked all the usuals, mem, unplugged drives, unplugged everything but essentials and same issue. I was running a modified bios so I believe it's bios related. I've tried flashing it with an spi programmer but no luck. I don't think I have the correct full bios. I was hoping someone still had the Full 4mb OEM Bios that maxslo was sharing. All the links seem to be dead. I have a version 2.0 board. Thanks!
     
  2. ll_r1d0_ll

    ll_r1d0_ll Notebook Evangelist

    Reputations:
    33
    Messages:
    336
    Likes Received:
    51
    Trophy Points:
    41
    100 % GPU failure... experienced the same and now my G73JH is collecting dust
     
  3. Thewhoisgrand

    Thewhoisgrand Newbie

    Reputations:
    0
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Thanks for the reply. i recently ordered a Mobo from China that has yet to arrive. Had a feeling I should have ordered the gpu instead.
     
  4. ll_r1d0_ll

    ll_r1d0_ll Notebook Evangelist

    Reputations:
    33
    Messages:
    336
    Likes Received:
    51
    Trophy Points:
    41
    as far as i know the laptop boots without GPU ( obviously no display on screen) and you can hear the sounds. When my GPU died i had WINDOW 7 so when i used to turn on my laptop with GPU removed it used to boot up and i could hear the LOGIN sound and i could even play some songs blindly lol . You should have tested if your CAPS lock Light turns on and off when you press it after pressing the power button . If it does, you MOBO is fine and responding to your commands and if it doesnt then Mobo issue for sure
     
Loading...

Share This Page