Another MSI can't be done edition

Discussion in 'MSI' started by Danishblunt, Jan 18, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hacktrix2006

    hacktrix2006 Hold My Vodka, I going to kill my GPU

    Reputations:
    617
    Messages:
    1,985
    Likes Received:
    1,200
    Trophy Points:
    181
    What version of the GT72 are you using GT72s or GT72VR? Also can you upload your VBIOS please.

    Sent from my LLD-L31 using Tapatalk
     
  2. kothletino

    kothletino Notebook Evangelist

    Reputations:
    65
    Messages:
    303
    Likes Received:
    108
    Trophy Points:
    56
    Check your "inbox". [:

    So Danishblunt, can you upload here a screenshot of gpu-z from yours msi 1060 hm?
     
    Last edited: Jan 18, 2019
  3. sicily428

    sicily428 Donuts!! :)

    Reputations:
    816
    Messages:
    3,610
    Likes Received:
    1,979
    Trophy Points:
    231
    Ok, thanks. I will add this upgrade in my list :)
     
  4. sicily428

    sicily428 Donuts!! :)

    Reputations:
    816
    Messages:
    3,610
    Likes Received:
    1,979
    Trophy Points:
    231
    ps. is your GT72 a 2QD or 6QD?
     
  5. kothletino

    kothletino Notebook Evangelist

    Reputations:
    65
    Messages:
    303
    Likes Received:
    108
    Trophy Points:
    56
    sicily428 likes this.
  6. hacktrix2006

    hacktrix2006 Hold My Vodka, I going to kill my GPU

    Reputations:
    617
    Messages:
    1,985
    Likes Received:
    1,200
    Trophy Points:
    181
    Or a GT72s-6QE or QF depends on what the card was before hand.

    If it was a GTX 970m it's a 6QD if it's a GTX980m it was a QE if it was a GTX980 it would be 6QF I think if I remember correctly

    Sent from my LLD-L31 using Tapatalk
     
    sicily428 likes this.
  7. Danishblunt

    Danishblunt Guest

    Reputations:
    0
    Correct,

    Also I might have uninteionally lied. I flashed a very long time back a vBios that ups the vBios by 10W. I simply forgot it, so it's not entirely stock. :confused:
    So forget the stock part :p
     
    sicily428 and hacktrix2006 like this.
  8. hacktrix2006

    hacktrix2006 Hold My Vodka, I going to kill my GPU

    Reputations:
    617
    Messages:
    1,985
    Likes Received:
    1,200
    Trophy Points:
    181
    Just did a nice lovely benchmark with @kothletino vbios, its so knee capped performance wise bu nice for temps.

    Its also a Vbios that starts with 55AA instead of 4E56 but thats another story.

    However nice one @Danishblunt welcome to the party all be it slightly late.
     
  9. kothletino

    kothletino Notebook Evangelist

    Reputations:
    65
    Messages:
    303
    Likes Received:
    108
    Trophy Points:
    56
    Okay then, so the +1k points mystery is solved.
    Is using the programmer still the only way to upload the modified vbios on 1060 guys?
     
  10. hacktrix2006

    hacktrix2006 Hold My Vodka, I going to kill my GPU

    Reputations:
    617
    Messages:
    1,985
    Likes Received:
    1,200
    Trophy Points:
    181
    forthelol's.gif
    Yes hardware programmers are the only way to flash modded GPU vbios's however i am still going to see what the vBios of yours can do. Hence why i asked for it. I can do all the test needed to see if that is why your seeing lower scores.

    @Danishblunt here is a screen for you.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page