Alienware 17r1 1060/1070 users. Driver issues

Discussion in 'Alienware 17 and M17x' started by EepoSaurus, Jul 9, 2018.

  1. EepoSaurus

    EepoSaurus Notebook Evangelist

    Reputations:
    240
    Messages:
    439
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    76
    I have an Alienware 17R1 that i use an MSI 1060 and a Zotac 1070 in. I have windows 10 pro installed currently and It recently updated to 1803. Now my modified drivers have stopped working and I get a blank screen unless I reset the drivers. I downloaded that latest version of the nvidia drivers as I heard they are now signed officially for the m18xr2 but they will not install on my system. I was hoping one of you guys might have a solution or might be able to modify the new drivers to work on my system which I will pay for. If anyone has any suggestions or modified drivers for me then let me know. I am terrible at modding drivers and I'd rather just pay someone for their efforts. Thanks
     
  2. TheReciever

    TheReciever D! For Dragon!

    Reputations:
    255
    Messages:
    1,724
    Likes Received:
    902
    Trophy Points:
    131
    Maybe you can compare your system with @loafer987
     
  3. loafer987

    loafer987 Notebook Consultant

    Reputations:
    179
    Messages:
    206
    Likes Received:
    187
    Trophy Points:
    56
    my modded infs cause my screen to go black every time I install them, but after I reboot (using external monitor) they are back to normal. mine are also modded to only add my msi 1070, so yours would have difference ID strings.
     
  4. EepoSaurus

    EepoSaurus Notebook Evangelist

    Reputations:
    240
    Messages:
    439
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    76
    Mine do the same thing. I wonder why?
     
Loading...

Share This Page