AlienFX Pidgin + Winamp plugin

Discussion in 'Alienware' started by Ingrater, Sep 21, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ashtrix

    Ashtrix ψυχή υπεροχή

    Reputations:
    1,914
    Messages:
    1,899
    Likes Received:
    2,600
    Trophy Points:
    181
    Settings.xml also ?
     
  2. Dethtool74

    Dethtool74 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    6
    I had to download the settings xml separately then paste it but the instructions say it will be added after starting and configuring of the plugin...which I couldn't get to start and was unable to configure.
     
  3. Ashtrix

    Ashtrix ψυχή υπεροχή

    Reputations:
    1,914
    Messages:
    1,899
    Likes Received:
    2,600
    Trophy Points:
    181
    It's been quite a long time but iirc the settings.xml should also be placed in the same folder where these 3 xml files reside. The only issue I had was misnaming and upon using the correct files it just worked after starting the plugin from Winamp.
     
  4. Dethtool74

    Dethtool74 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    6
    Yeah, that's where I put it. I got the control panel working and am now working on getting the zones added and working as well. After this is done I will upload all of my findings and files after editing them and in working order for anyone with an Alienware 18.
     
    Ashtrix likes this.
  5. Dethtool74

    Dethtool74 Notebook Enthusiast

    Reputations:
    0
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    6
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <devices>
    <device name="ALW18-LT" protocolVersion="2" productId="0x000523">
    <led name="LK" code="0x000001" />
    <led name="MLK" code="0x000002" />
    <led name="MRK" code="0x000004" />
    <led name="RK" code="0x000008" />
    <led name="TK" code="0x000010" />
    <led name="LG" code="0x000020" />
    <led name="RG" code="0x000040" />
    <led name="LID" code="0x000080" />
    <led name="LOGO" code="0x000100" />
    <led name="TP" code="0x000200" />
    <led name="PB" code="0x004000" />
    <led name="wifi" code="0x000800" />
    <led name="HDD" code="0x004000" />
    </device>
    </devices>
    Seems that the problem was with productid...The I needs to be capital in order for winamp to read the file for some reason. Everything is up and running now. These settings pertain to the Alienware 18 (Mid 2013) model. I also had to add 3 more 0's. So instead of the product ID being "0x523" as it is in some other models, mine will only work when edited as above. Below is my settings xml for anyone maybe needing it to get things rolling if your having problems with that as well. Anyone that needs any further assistance just hit me up and I will do the best I can with helping out. The PB is not confirmed working but I have it labeled as the power button. I may have to change this later on.

    <?xml version="1.0" ?>
    <settings>
    <model value="128" />
    <zones>
    <freqbandusage>
    <band zone="0" />
    <band zone="0" />
    <band zone="0" />
    <band zone="0" />
    <band zone="3" />
    <band zone="3" />
    <band zone="3" />
    <band zone="3" />
    <band zone="4" />
    <band zone="-1" />
    <band zone="-1" />
    <band zone="-1" />
    <band zone="6" />
    <band zone="6" />
    <band zone="6" />
    <band zone="6" />
    <band zone="5" />
    <band zone="5" />
    <band zone="5" />
    <band zone="5" />
    <band zone="5" />
    <band zone="5" />
    <band zone="5" />
    <band zone="5" />
    <band zone="-1" />
    <band zone="-1" />
    <band zone="-1" />
    <band zone="-1" />
    <band zone="-1" />
    <band zone="-1" />
    <band zone="-1" />
    <band zone="-1" />
    </freqbandusage>
    <zone>
    <ledsinuse>
    <led id="0" />
    <led id="1" />
    </ledsinuse>
    <id value="0" />
    <color value="255" />
    <random value="1" />
    <name value="LK" />
    </zone>
    <zone>
    <ledsinuse />
    <id value="1" />
    <color value="8388863" />
    <random value="0" />
    <name value="MLK" />
    </zone>
    <zone>
    <ledsinuse />
    <id value="2" />
    <color value="65535" />
    <random value="0" />
    <name value="MRK" />
    </zone>
    <zone>
    <ledsinuse>
    <led id="3" />
    <led id="2" />
    </ledsinuse>
    <id value="3" />
    <color value="16711680" />
    <random value="1" />
    <name value="RK" />
    </zone>
    <zone>
    <ledsinuse />
    <id value="4" />
    <color value="16744448" />
    <random value="1" />
    <name value="TK" />
    </zone>
    <zone>
    <ledsinuse>
    <led id="5" />
    <led id="6" />
    <led id="7" />
    <led id="11" />
    <led id="12" />
    </ledsinuse>
    <id value="5" />
    <color value="16711680" />
    <random value="0" />
    <name value="Grills" />
    </zone>
    <zone>
    <ledsinuse>
    <led id="8" />
    <led id="9" />
    <led id="4" />
    </ledsinuse>
    <id value="6" />
    <color value="65280" />
    <random value="1" />
    <name value="LOGO" />
    </zone>
    </zones>
    </settings>
     
    Ashtrix likes this.
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page