AlienFX Keyboard not detected in Command Center

Discussion in 'Alienware' started by nofate, Oct 8, 2018.

  1. nofate

    nofate Notebook Consultant

    Reputations:
    0
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    hi, hopefully this is a good place or this topic. dear expert please help. I have m15x first gen laptop from 2008. I installed windows 7 but my keyboard is not detected in command center. keyboard is not light up. please send me some links,apps,guide which will help to fix this problem. I have found a few website with guide but links expired. please help
     
    Last edited: Oct 8, 2018
  2. cruisin5268d

    cruisin5268d Notebook Evangelist

    Reputations:
    25
    Messages:
    381
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    41
    Have you installed all the drivers and software from Dell's website?
     
  3. nofate

    nofate Notebook Consultant

    Reputations:
    0
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    I can not find any drivers for this model on dell website. This is m15x from 2008. This is laptop before dell took over alienware. This is pre dell laptop
     
  4. cruisin5268d

    cruisin5268d Notebook Evangelist

    Reputations:
    25
    Messages:
    381
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    41
  5. nofate

    nofate Notebook Consultant

    Reputations:
    0
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    This is M15x dell model laptop my is m15x first gen
     
  6. woodzstack

    woodzstack Alezka Computers , Official Clevo reseller.

    Reputations:
    1,179
    Messages:
    3,448
    Likes Received:
    2,538
    Trophy Points:
    231
    I used to get this back way when, I think you need to be mindful when installing your drivers in proper order, and restarts inbetween as needed. Most importantly chipset, IME, realteck stuff and NICs then OSD, AWCC etc..
     
    Vasudev likes this.
  7. NeWCuLTKiNG

    NeWCuLTKiNG Notebook Guru

    Reputations:
    0
    Messages:
    53
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    16
    This happened to me with my 17r3. I had to install the drivers for the track pad. Then all was well.

    Sent from my XT1650 using Tapatalk
     
Loading...

Share This Page