Quantcast VAIO Hardware Diagnostics - video test error

Closed Thread
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    May 2007
    Posts
    46
    Rep Power
    19

    Default VAIO Hardware Diagnostics - video test error

    I've been running the hardware diagnostics program supplied by VAIO and when it came to the video test, it brought up this error:

    = Video Test start =

    Video Test #1 OK
    Video Test #2 OK
    Video Test #3 Failed

    = Errors were detected. Verify that the hardware accelerator is set to the maximum value. --- (E-VIDEO-008) =


    Anybody got any ideas how to resolve this? At time of testing I got the switch on SPEED mode. Thx
    Last edited by jpp8ang; 8th August 2007 at 04:11 AM.
    Sony SZ48GN/C -- Core2Duo @ 2GHz, Intel i945GM Chipset, 3GB DDR2-SDRAM PC2-5300 (Infineon + Transcend), Nvidia GeForce Go 7400, 160GB ATA HD, MS Vista Biz Pro

 

 

Similar Threads

  1. Test out DX10 hardware may 15th.
    By Zellio in forum Gaming (Software and Graphics Cards)
    Replies: 1
    Last Post: 12th May 2007, 12:48 AM
  2. Link to test your Hardware for games
    By titaniummd in forum Gaming (Software and Graphics Cards)
    Replies: 0
    Last Post: 14th May 2006, 07:26 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 5th March 2005, 02:43 AM
  4. Hardware Monitor error HELP! NO POWER!
    By KidNovelist in forum Off Topic
    Replies: 1
    Last Post: 20th February 2005, 11:48 AM
  5. How do you run diagnostics for hardware problems
    By dan81483 in forum Windows OS and Software
    Replies: 1
    Last Post: 10th October 2004, 05:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 12:11 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.1