Quantcast HELP C0000135 %hs is missing

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 40
  1. #1
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    32
    Rep Power
    11

    Default HELP C0000135 %hs is missing

    AVG told me to restart my computer to install an update so i did...

    Now after a few moments of the starting windows loading screen (past alienware screen) theres a BSOD with the line

    STOP: C0000135 The program can't start because %hs is missing. Try resintalling the program

    and then restarts

    same issue in safe mode...

    Please help!

    M11x R2 i7 4gb

  2. #2
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    32
    Rep Power
    11

    Default Re: HELP C0000135 %hs is missing

    Ok now i KNOW its avg.....

    paying attention to the last thing windows tries to load before failing during safe mode boot, AVGIDSEH.sys is the last thing before BSOD

  3. #3
    Notebook Evangelist
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    452
    Rep Power
    12

    Default Re: HELP C0000135 %hs is missing

    Ok I had this problem too I just fixed it, I had no recovery image either

    1) Download the AVG Recovery CD at:
    Free Antivirus | Forum - How To Disable AVG When The Operating System Cannot Be Started Properly

    Once you boot up your PC off of the CD, select the first option. When the program loads go to
    Utilities --> File Manager

    from there go to

    mnt
    sda# (usually 1 will be your windows partition)

    2) Go to your Program Files(x86) and rename the AVG folder by hitting F6 while highlighting the folder and name it to "garbage" or something

    3) Restart your PC

    4) Once in windows, rename that "garbage" folder back to AVG

    5) Download the following removal tool program for your windows (32 or 64 bit)
    http://www.avg.com/us-en/download-tools

    6) Let the PC restart and all should be good
    Last edited by danyune; 2nd December 2010 at 12:57 PM.

  4. #4
    Notebook Evangelist
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    452
    Rep Power
    12

    Default Re: HELP C0000135 %hs is missing

    I'll be refreshing this page to make sure you got it and if you have questions

  5. #5
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    32
    Rep Power
    11

    Default Re: HELP C0000135 %hs is missing

    oh sorry! i didnt know you responded!
    Well I was trying that except instead of renaming the program folder I was renaming the AVG system files in WINDOWS folder

    Now boot up crashes at Classpnp.sys......

  6. #6
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    32
    Rep Power
    11

    Default Re: HELP C0000135 %hs is missing

    PROBLEM SOLVED! Used your method of renaming program folder.
    Undid changes to system files first so i could single out the problem...
    I guess its all just stupid AVG

    what should I do with the program now? Im really lost...should I update to a newer version? or just screw avg and uninstall it?

  7. #7
    Notebook Virtuoso
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2,720
    Rep Power
    25

    Default Re: HELP C0000135 %hs is missing

    Quote Originally Posted by fi3re View Post
    PROBLEM SOLVED! Used your method of renaming program folder.
    Undid changes to system files first so i could single out the problem...
    I guess its all just stupid AVG

    what should I do with the program now? Im really lost...should I update to a newer version? or just screw avg and uninstall it?
    If I was in your shoes, I'd simply replace it with MSE, Avira or Avast (all of which are better and lighter than AVG).
    Acer Aspire 5930G - 15"
    CPU: T9600 (1.05V)RAM: 8GB-DDR2/800Mhz SSD: 128GB Kingston V300 HDD: HITACHI TRAVLSTAR 7K500 GPU: 9600M GT GDDR3 (0.89V) Chipset: PM45 (BIOS: 1.23) OS: Windows 7 SP1 Ultimate x64

  8. #8
    Notebook Evangelist
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    452
    Rep Power
    12

    Default Re: HELP C0000135 %hs is missing

    yeah it is 100% avg

    just renaming the folder fixes it

    a lot of people have trusted Avira from what I understand, should hit that program up

    I personally am just going to wait for AVG to fix

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Re: HELP C0000135 %hs is missing

    Thanks everyone! I just corrected the same issue AVG hosed Windows 7, but the XP machine did the update fine. I am done with AVG, it is too bloated and I am tired of the constant "Upgrade" pop-ups from it anyway. I appreciate your help!

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Re: HELP C0000135 %hs is missing

    I love you guys, I was up all last night troubleshooting this exact same issue. I can't wait to get home and fix this puppy! This is the first problem i've had with AVG...i'll probably give them one more chance but just one!

 

 
Page 1 of 4 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 02:19 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.1