Quantcast new y500 wifi issues

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    17
    Rep Power
    20

    Default new y500 wifi issues

    Just received my Y500. First windows 8 laptop. I cant seem to connect to my wifi. I keep getting "limited" access but I don't get any connectivity. My phone and my tablet connect to the router just fine. Ive tried latest drivers, Ive tried windows 7 drivers, no luck. I put my phone as a mobile hotspot and it connected immediately. Any ideas? I don't have access to the router but I don't know how to proceed if I know other devices work with the router, and that my laptops wifi connects to another router just fine.
    Ive also connected my usb wifi adapter and it works perfectly fine.

    Any ideas?

    Thanks

  2. #2
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    48
    Rep Power
    3

    Default Re: new y500 wifi issues

    Quote Originally Posted by jeri534 View Post
    Just received my Y500. First windows 8 laptop. I cant seem to connect to my wifi. I keep getting "limited" access but I don't get any connectivity. My phone and my tablet connect to the router just fine. Ive tried latest drivers, Ive tried windows 7 drivers, no luck. I put my phone as a mobile hotspot and it connected immediately. Any ideas? I don't have access to the router but I don't know how to proceed if I know other devices work with the router, and that my laptops wifi connects to another router just fine.
    Ive also connected my usb wifi adapter and it works perfectly fine.

    Any ideas?

    Thanks
    Go to device manager-> network adapters
    Under this catogory select ur 2230n wifi card
    Rightclick on it
    select Uninstall
    Then Check the option uninstall driver software also..
    Reboot and try to connect...
    It was worked for me.

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

  3. #3
    Notebook Geek
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    97
    Rep Power
    3

    Default Re: new y500 wifi issues

    Had a similar problem, just did as gnan10 said (and additionally reinstalling the drivers) and problem fixed.

 

 

Similar Threads

  1. Y500 Owners and Questions Thread
    By y500 in forum IdeaPad & Essential
    Replies: 1176
    Last Post: 19th April 2014, 07:47 PM
  2. Just bought Y500 Dual Graphics - Question on SSD/Windows
    By Sundin in forum IdeaPad & Essential
    Replies: 12
    Last Post: 25th April 2013, 11:13 PM
  3. Time to upgrade an older computer
    By Fshy in forum What Notebook Should I Buy?
    Replies: 12
    Last Post: 7th February 2013, 01:27 PM
  4. Lightweight 13" or 14" laptop with discrete graphics
    By oblomschik in forum What Notebook Should I Buy?
    Replies: 18
    Last Post: 9th March 2009, 04:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 10:55 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.1