Quantcast Help!! Big problem with Asus X401A

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    14

    Default Help!! Big problem with Asus X401A

    Hey guys hoping someone here can help

    Basically my mums Asus X401A will not boot up, it was booting up then after 2 seconds when the ASUS logo showed up the thing makes a clicking noise and went dead! Kept doing this for last few days!

    Now it wont turn on at all and the laptop is only 3 months old

    Anyone any idea whats wrong???

    Regards Nick

  2. #2
    Notebook Retailer
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    City of Industry, CA
    Posts
    4,372
    Rep Power
    24

    Default Re: Help!! Big problem with Asus X401A

    Won't boot beyond POST + clicking noise = dead/dying hard drive(?). So now it won't even show the Asus logo/POST screen? You might be looking at a bad board.

    If the hard drive is okay, you can take it out of the system to get the data off it, but it sounds like her computer is gone. If it's under store return policy, you can try taking it back if applicable. Otherwise, you may have to go around the retailer/reseller and straight to Asus for warranty service.

    We custom build Clevo, Asus and MSI laptops. Exclusive NBR member discount available!

  3. #3
    Notebook Virtuoso
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Parts Unknown
    Posts
    3,445
    Rep Power
    27

    Default Re: Help!! Big problem with Asus X401A

    ProStar is spot on ... Might be worth a try pressing and holding for 15 seconds the reset pinhole, this has revived my G73 more than once ASUSTeK Computer Inc. -Support- Troubleshooting X401A

    Do you have win 7 or 8 loaded (just curious) ?

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    14

    Default Re: Help!! Big problem with Asus X401A

    Quote Originally Posted by JOSEA View Post
    ProStar is spot on ... Might be worth a try pressing and holding for 15 seconds the reset pinhole, this has revived my G73 more than once ASUSTeK Computer Inc. -Support- Troubleshooting X401A

    Do you have win 7 or 8 loaded (just curious) ?
    Its a windows 7

    Where abouts is the reset pinhole?? All i can see are screws

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 04:29 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.1